Blogg

Hei, alle sammen!

Hei, alle sammen! 

Nesten et år siden sist jeg blogget, og har for det meste bare glemt bloggen helt egentlig. 
Har ikke noe sånn super viktig å blogge om for tiden, derfor har jeg lagt hele blogg prosjektet på hylla.
Men iallfall, tilbake til poenget. Ser i kommentarer og e-mail at det er flere som har prøvd å kontakte meg etter å ha vært innom bloggen min, og kan jo trygt si at jeg veldig sjeldent ser igjennom blogg e-mailen eller selve bloggen i seg selv, så kan ta dager, uker og år før jeg får svart på noe av det dere sender! Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut dette innlegget med litt kontakt informasjon hvis dere skulle ha behov for å ha noen å snakke med å høre på dere hvis dere skulle trenge det!  Har facebook, skype, kik og snapchat for de som skulle ville det. Så da kan dere eventuelt kontakte meg der!

 Facebook:  www.facebook.com/fredrik.johannessen


Skype:   freddi_jay

 
Snapchat: Feffe1990

 KIK:  Feffe1990

 


Da snakkes vi vel der!

Får heller se hva som skjer med bloggen her i tiden. Kanskje jeg tar opp interessen for blogging igjen? Hvem vet. Iallfall.

Vi snakkes! 

Skeive Dager 2012 ?

Heisann, de få som fortsatt leser bloggen min fra tid til annen!

Da var det endelig Juni, og de fleste skeive her i Norge vet vel hva det betyr?  Det gjør iallfall jeg, og har gjort de siste årene! Det er nemlig måneden Skeive Dager går av stabelen!  I slutten av Juni er det igjen duket for Skeive Dager 2012, og jeg skal som vanlig ta turen til Oslo for å møte igjen både gamle og nye venner! Kjenner flere skeive som syns Skeive Dager bare er tull etc, men jeg elsker det! Tiilbringer ikke akkurat så mye tid med andre skeive, derfor elsker jeg å endelig tilbringe litt tid med så og si KUN skeive iallfall en gang i året!  Og jeg tviler på at jeg er den eneste!  Og etter hva jeg har sett, så kommer det til å være mye morro å kunne se og gjøre i år! Blant annet har en venn av meg invitert meg til et Stand Up show hvor han skal opptre, og det vil jeg jo så klart se! Og så klart så er det jo Pride Park igjen også! Og for de som ikke vet hva det er, så kan dere se på denne videoen:

 

Det var en liten video ifra fjorårets Pride Park, hvor jeg og noen venner av meg var ifjor! Lurer på om jeg ikke blogget om det ifjor?  Husker faktisk ikke, og orker ikke bla igjennom bloggen min for å finne det ut heller! Men uansett.. 

Forresten, imens jeg fortsatt har oppmerksomheten deres! (tror jeg) 
Fikk en fin liten e-mail ifra Tempur her forleden dag! Og vi inngikk en liten avtale! Jeg skulle linke til et par ting på siden dems, i bytte mot at jeg fikk 350 kr for det!  Good deal? I think so!  Så hvis de av dere som er på utkikk etter en ny seng, en madrass eller kun en pute nå som sommeren er her, ta å sjekk ut linkene! Er vel på tide å bytte ut vinterdyna med sommerdyne nå vel? ;)

http://www.tempur.no/SENGER--MADRASSER/SENGER-FRA-TEMPURGOD-NATTESOeVN-FOR-ALLE.aspx

http://www.tempur.no/SENGER--MADRASSER/MADRASSER-FRA-TEMPURGOD-NATTESOeVN-FOR-ALLE.aspx

http://www.tempur.no/PUTER.aspx

So help a brother out?  Klikk på linken, og sjekk ut Tempur sine produkter? Da hjelper dere meg med å bli 350 kr rikere, og i bytte, kan dere få en klem av meg hvis dere ser meg på ekte! Bare si at jeg skylder dere en klem pga dere trykket på linken, så jeg vet det ikke er en fremmed gærning som løper bort til meg for å få en kos!

Anyways! Så for de av dere som skal på Skeive Dager i slutten av måneden, gjerne stopp opp for en prat hvis dere vil!  Alltid koselig å bli kjent med nye folk! Og for de av dere som ikke vet når skeive dager er, så kan dere alltids trykke her så kommer dere til hjemmesiden dems, hvor program og alt info dere skulle måtte trenge står!  Men da satser jeg på at vi ses i slutten av måneden da? :)

Vi snakkes! 

Gaycity.no!

Hei hei, alle sammen!

Wow, jeg vet det godt selv.. Har vært alt for lenge siden sist jeg blogget!  Er tross alt snakk om måneder siden sist! Og som jeg så ofte har gjort tidligere, så beklager jeg så mye for det!  Og jeg beklager også igjen for at jeg ikke har noe særlig spesielt å blogge om idag heller!  Tenkte jeg bare ville dele en nettside med leserne mine! Denne nettsiden er jo stort sett for skeive, derimot. Det har åpnet et nytt nettsamfunn for skeive kalt gaycity.no!  Hørte om det tidligere idag, og tenkte jeg skulle hjelpe dem med det lille jeg kunne bidra med! For hvem nettside er det som ikke har lyst på flere besøkende? Så hvis dere har lyst, så gjerne ta turen innom! Jeg er å treffe der iallfall :)

www.gaycity.no  

Vi snakkes! :)

The Voice!

Hei hei, alle sammen!

Har lite å blogge om for tiden, og prøver å ha dette som en temablogg, og ikke hverdagsblogg, så da blir det ennå mindre å skrive om! Men føler at selv om det ikke er hverdagsblogg, så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om gårsdagen! Dere skjønner, igår var jeg publikum på The Voice! Og for de som ikke vet hva det Voice er, så kan dere sjekke ut det HER. 

Fikk e-mail for litt over en uke siden, hvor det stod at det var billetter å gis bort til The Voice, og hvis man hadde lyst på, var det bare å sende inn en email med hvilken dag, fult navn og telefon nummer. Så det gjorde jeg. Spurte etter to billetter, og det fikk jeg! Så igår tok jeg med en venn på The Voice! 

Dro til Oslo tidlig og bare gikk rundt og ventet på at han jeg skulle møte var ferdig på universitetet, så lekser,  så endte med å møte han klokka 16.00! Etter det tok vi t-banen til Nydalen, og knotet litt rundt før vi fant studio! Når vi kom fram måtte vi skrive oss inn, deretter når vi kom til Studio ble vi anvist plasser. Fikk ganske bra plasser på kanten av ene tribunen, så hadde bra utsikt både til dommere og deltagere! Men før innspillingen startet, var det en entertainer som gikk igjen når vi skulle klappe og hyle og sånne ting. Så vi satt i  i nesten 6 timer tilsammen å klappa, reisa oss å klappa, satt oss ned og klappa litt mer, hylte litt mens vi klappa osv! Trygt å si de fleste var slitne etter første time!  Men det som er litt artig er at det vi spilte inn igår bli klippet opp og vist i flere episoder framover, og ikke kun en kveld. Så er fult mulig man ser meg i publikum i alle episoder framover de neste 5 ukene! Så ikke misforstå for de som ser på, og hvis dere ser meg der hver gang.  Jeg var der bare en dag! 

Var faktisk også lov til å ta bilder, så tok et par med telefonen, så kvaliteten er ganske dårlig, men bedre enn ingen ting!

Det var de bildene jeg tok som var nogenlunde bra kvalitet på! Tok ikke noe særlig med bilder når deltagerne sang, dessverre! 

Men det var nok alt for denne gangen! 

Vi snakkes!

Vinnere av konkurransen!

Hei hei, alle sammen!

Du store min som tiden flyr, nå er det tid for nye eventyr! Med Mummi, My og...... Meg?
Uansett, lenge siden jeg har blogget, i know, skulle egentlig valgt vinner for nesten en uke siden,
men helt ærlig så har jeg glemt det helt! Heldigvis var det noen som minte meg på det, så derfor velger
jeg vinner idag!  Var ikke så mange som deltok på konkurransen som det jeg håpet på, men kan vel skjønne det
i og med at det sikkert ikke er alle som har iPhone 4! Gudene vet at ikke jeg har det iallfall! Men iallfall.
Vinnere av konkurransen er:

Alexander med listen sin:

1. Jake Gyllenhaal
2. Leonardo DiCaprio
3. Chace Crawford  

Espen med listen sin:

1. Ewan McGregor
2. Chad Michael Murray
3. Lincoln Lewis

Og sist men ikke minst, Fredrik Pedersen med listen sin:

1. Luke Macfarlane
2. Matthew Lewis
3. Ryan Reynolds

 

Gratulerer så mye, alle sammen! Vil sende ut dekslene til dere over helgen engang bare jeg får anskaffet konvolutter og frimerker, også trenger jeg addressen deres og litt sånt! Så hvis de som vant vennligst kan sende meg en melding på facebook på navn, addresse, postnummer og sted så burde deksle være i postkassen deres om ikke så lenge!  Men det var alt jeg hadde for idag!  Blogger kanskje litt neste uke, for da skal jeg til Oslo å være publikum på The Voice som er et nytt tv program som starter nå i helgen for de av dere som ikke viste det!

Ha en fantastisk helg! Vi snakkes!

http://www.facebook.com/fredrik.johannessen

27.01.2012 kl.17:13 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Konkurranse! Vinn deksel til iPhone 4G og 4GS!

Hei hei, alle sammen!

Lenge siden sist, i know, så tenkte det var på tide med et nytt innlegg! Har dessverre ikke vært så veldig aktiv for tiden, Og har ikke skrivd noe om hva jeg gjorde på julaften og på nyttårsaften. Så la meg fortelle hva jeg gjorde med korte ord. Jeg feiret med familie, drakk og hadde det morsomt!  And that's it!

Men idag tenkte jeg at jeg skulle ha min første blogg konkurranse, som så mange har hatt før meg! Og premien? Well, you are in for a treat! Premien har blitt sponset av en nettside som heter:Og du kan besøke siden dems HER!   

De var hyggelige nok til å sende meg hele 4 iPhone 4G og 4GS deksler! Men tenkte jeg skulle være litt sleip, å beholde et av dem selv, bare sånn tilføre jeg engang får meg iPhone selv! Forelsket meg i dekslene med en gang jeg så dem, og skulle virkelig ønske jeg hadde iPhone!  SÅ hvis det finnes en annen nettside der ute som har lyst til å sponse meg en iPhone, så ikke nøl med å ta kontakt! Men iallfall, bilde av dekslene kommer her:Ser dere hva jeg mener?  De er tøffe!  Og frykt ikke, kjære lesere!  Selv om dere ikke vinner konkurransen, skal dere alltids ta turen til  http://www.handelsportal.no/ og kjøpe selv for en billig penge! 

Men nå er det på tide med selve konkurransen, syns jeg!

Jeg er ganske fantasiløs når det gjelder konkurranser og sånne ting. Så jeg spurte litt rundt og kom fram til to muligheter. Første var å nevne noen skuesspillere som har spilt i gay themed filmer, men det hørtes så lett ut. Så istedetfor kom jeg på en litt mer morsom konkurranse! Er ikke fasit svar på den heller! Så ok. Det jeg vil at dere skal gjøre, er å sette opp en liste med 3 mannlige kjendiser som dere syns er skikkelig sexy, og skrive det som en kommentar på innlegget her sånn! Og jeg vil da kåre de 3 beste beste listene som jeg er enige i! Og hver og en av de 3 listene som blir trukket ut, vil bli tilsendt premie!  Høres det ut som en grei deal? Supert!  Da syns jeg dere skal kommentere 3 kjekke kjendiser!  Go!  Og forresten. Det hjelper virkelig om dere legger ved link til enten bloggen deres, facebooken deres eller msnen/ skype så jeg faktisk har mulighet til å kontakte dere dersom dere er vinneren!

Lykke til, alle sammen! Vi snakkes!

PS. Vil trekke vinnere til Lørdag om to uker!

 

O Jul med din glede!

Bilde sier vel alt!

God Jul alle sammen, både store og små! :)  Skal til Moss nå ganske straks of feire med familien!  Så det var nok dessverre alt! Ville bare ønske deg og dine en god jul!

Q: Hvordan og hvem skal dere feire med idag da?

Mobbing

Hei hei, alle sammen!

Lenge siden sist! Har ikke gitt opp bloggen, bare veldig lite å skrive om for tiden. MEN, satt å så litt rundt på nettet, og kom over en artikkel på Gaysir om en gutt på 14 som har lagd en video og lagt ut på youtube. En som da er homofil, og har blitt mobbet igjennom årene. Mulig dere har allerede hørt om han her, tror det heller er jeg som henger litt etter, men følte jeg måtte snakke litt om dette med mobbing og litt sånt. Og for de av dere som ikke allerede har sett videoen, her er den.

Og nå som de av dere som ikke hadde sett den fra før nå har sett den, så vet dere hva jeg snakker om iallfall. Må jo også sørge for å tråkke litt varsomt rundt dette temaet som da er mobbing, og litt sånt, av grunner dere sikkert kan skjønne selv. Dette var faktisk også noe vi diskuterte på det blogg seminaret jeg var på, men følte jeg måtte si noe om det iallfall, så ok.

Mobbing er jo aldri en lett ting, uansett hva grunnen skulle være, eller hvem det er som blir mobbet. Det er verken lett for vedkommende, venner, familie osv. Men så klart verst for vedkommende som blir mobbet. Har jo egen erfaring av å bli mobbet, som jeg har fortalt om i tidligere innlegg for de av dere som har fulgt med. Men derfor spørr jeg dere.. Hva er vitsen med å mobbe noen? Og hvorfor ser noen folk på det som ok å mobbe en person fordi han eller hun er annerledes? Det er jo rett og slett latterlig! De tenker jo ikke på konsekvensene det kan få!  Tenk å mobbe noen over så lang tid at vedkommende eventuelt gir opp livet til slutt, og bestemmer seg for å gjøre noe dumt, blir mobberen da endelig fornøyd og glad? Altså, hvis det er noen som er SÅ ufølsomme her på jord, så unnskyld ordspråket, men da kan de rett og slett dra til helvete! Er vel ytterst få som tenker over nettopp det når de mobber noen, men de må jo skjønner det? Og det at folk kan stå rundt og bare se på når noen blir mobbet? For meg, syns jeg det er nesten like ille!

Beklager ordspråk og beklager oppsettningen av selve innlegget, men har ikke rukket å planlegge eller noe. Jeg bare så den videoen, ble ganske irritert, og følte at jeg måtte si min mening til noen. Og jeg må beklage så mye, men ettersom alle andre sover klokken 5 på morgenen, ble det da dere denne gangen!

Men altså, til de av dere som sitter og leser, og faktisk BLIR mobbet. For guds skyld, ikke gi opp! Dere har sikkert hørt det tusen ganger før, både av venner, familie og bekjente. Men tro meg når jeg sier at det blir faktisk bedre! Og jeg snakker av egen personlig erfaring! Jeg ble også mobbet når jeg gikk på skolen, men jeg kom meg igjennom på min egen måte! Og hvis du ikke skjønte den, så skjønner du sikkert hva jeg mener hvis du klikker HER. Men det er virkelig ikke den måten nettopp DU burde gjøre det på! Når jeg var yngre, så viste jeg ikke hva annet jeg skulle gjøre. Ingen som sa meg hva jeg kunne gjøre, eller hvem jeg kunne snakke med om dette, derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle DEG hvem du kan henvende deg til!  Du har vel hovedsaklig 3 steder du kan henvende deg til som jeg kommer på i farta!  du har http://youchat.no/, eller http://www.ungdomstelefonen.no/, (Du kan være anonym hos begge stedene så klart), og sist og garantert minst, så har du meg! Hvis du føler at du har det skikkelig vansklig, men ikke tørr eller vil henvende deg til youchat eller ungdomstelefonen, så råder jeg deg til å sende meg et brev på facebook! Er online der ganske så mye, så burde virkelig ikke ta lang tid før du får svar, så skal vi nok komme igjennom det sammen! http://www.facebook.com/fredrik.johannessen

Og for å vise dere at det faktisk BLIR bedre, legger jeg til en response video som en gutt lagde til Jonah Mowry etter at han la ut sin. Det var en film som varmet meg innvendig, og jeg håper den vil gjøre det samme med dere!

Ta kontakt!

Vi snakkes!

Tema eller hverdag?

Hei hei, alle sammen!

Har jo alltid prøvd å ha en slags temablogg, som dere kanskje har merket. Har sklidd ut et par ganger, og skrevet om ting jeg har gjort i hverdagen, hvis det er noe som er verdt å skrive om. Men av den grunn, merker jeg at bloggen bare blir mindre og mindre aktiv. Er ikke så mange temaer å skrive om, som jeg ikke allerede har skrevet om. Altså, det er jo politikk og diverse annet og snakke om, men helt ærlig, så er ikke det akkurat temaer som interesserer meg så veldig. Og ettersom dette er det som blir kalt en "homoblogg", så er det jo temaer innenfor homofili jeg snakker om, som regel. Noe som pårører GLBT samfunnet, altså. Hvis jeg ser noe interessant på gaysir sin side om hva som skjer rundt omkring i verden, så er det jo klart at jeg skriver om det. Som f.eks når Westboro Baptist Church var i Norge for å demonstrere begravelsene til ofrene under 22.Juli som du kan lese om her. Men som sagt, er det veldig lite å skrive om for tiden, både hverdag og tema, så har blitt ganske stille i det siste. Men altså, hvis dere har noen forslag til temaer dere vil jeg skal snakke om eller diskutere, så ikke nøl med å legge igjen forslag i kommentar feltet altså!  Og har vel egentlig ikke så mye mer å si, og følte at dette ble et alt for kort innlegg, og uten bilder eller noe. Så tror jeg slenger med en sang eller noe ifra youtube, så det blir litt bedre iallfall!

 

Q: Kun jeg som syns Rasmus Seebach er digg?

Vi snakkes!

Seminar for skeive bloggere! Del 2

Hei hei, alle sammen!

Beklager så mye at jeg ikke blogget om det før, men nå er iallfall dagen her! Som mitt tidligere innlegg fortalte, ble jo jeg invitert til et seminar for skeive bloggere kalt "bygg en blogger" som var organisert av Helseutvalget i helgen som var! Jeg takket jo så klart ja, så helgen min tilbragte seg i Oslo!

Stod opp tidlig på Lørdagen, fikk ikke sovet så mye mer heller. Var spent på seminar, og gledet meg, så ble lite søvn! Pakket det jeg skulle ha med meg, som blant annet pc og kamera! Så har til og med fått tatt noen bilder i helgen, men ble ikke mye dessverre.


Ferdig pakket og klar!

Tok toget til Oslo, og var framme rundt halv 12. Ringte til en venn av meg som også skulle på seminaret, og han satt på en restaurant i nærheten av Stortinget kalt "Friday's", så gikk for å møte han! Når jeg endelig fant han, var klokken 10 på 12, ca, så vi hadde brått dårlig tid ettersom seminaret startet 12. Fant brått ut at ingen av oss viste hvor det var, så det ble fram med GPS, og vi fant fram til slutt! Når vi endelig kom fram, var det andre der fra før. Bloggere ifra rundt om kring i Norge. Men vi var heldigvis ikke de siste som kom da!

Var flere forskjellige temaer vi snakket om, og var mye interessant å lære seg. Men den personen som var best og morsomt, var en som heter Andreas. Han er skaper av en av Sveriges mest leste blogger, og han er også skeiv! Så han var der for å fortelle litt om bloggen hans, og for å komme med tips til hva vi kan gjøre for å bli bedre!
Det er også en blogg jeg uten tvil kommer til å begynne å lese! Den er genial! Så sjekk den ut!

www.daskadasenibordet.se


Alle sitter og hører nøye på når gutten ifra Skåne snakker om bloggen sin!

Andreas ble igjen etter han hadde hatt forelesning, og i en av pausene lurte han på hva planene våre var for kvelden. Og jeg og Amir hadde allerede planlagt å dra på byen, så vi inviterte de som ville på vorspiel på hotellet vårt før vi dro på byen. Og som sagt, så gjort!

Vi satt å hørte på musikk og drakk litt, mens vi også ble bedre kjent. Og etter en stund, ble det planlagt å dra på Vorspiel hos noen venner av Amir, så da dro vi dit og hadde det kjempe morsomt! Da ble det drikkelekker og litt sånt! Hadde dessverre ikke kamera med, så dessverre ingen flere bilder!  Og når det begynte å bli sent på kveld, var det på tide å dra ut på byen, så turen gikk videre til Elsker, som er en av utestedene for skeive i Oslo! Og lucky me, fikk også telefon nummeret til en ganske så kjekk og hyggelig gutt! Var egentlig forfriskende å faktisk sjekke opp noen på den "gamle" måten, istedefor over nett! Sjangsen til å bli kjent med noen face 2 face blir bare mindre og mindre for hver dag som går, og jo mer teknologi som blir oppfunnet. Så ble enige om at jeg skulle sende han en melding neste gang jeg skulle til Oslo!

Når klokken nærmet seg halv 5, var det på tide å dra hjem å legge seg! Skulle jo tross alt på seminar igjen dagen etter klokken 12! Så alle sammen takket for seg, og dro til hotellet og la oss! 

Jeg stod opp ganske tidlig på Søndag også. Rundt 9, tror jeg den var, mens Amir fortsatt lå og sov. Så jeg pakket og fikset meg, før jeg vekte han! Sjekket ut av hotellet, og sørget for å stikke innom McDonals før seminaret, og spiste litt "sunn" frokost! Og når vi kom til seminaret, var det heldigvis ikke bare jeg som var bakfull! Men dagen gikk fort unna, og hadde til og med besøk av manageren til Linn Skåber som fortalte oss litt om PR og litt sånt.

Og når dagen nærmet seg slutten, fikk alle sammen også en diplom som bevis på at vi har vært på seminar!Og det var det jeg gjorde i helgen som var!

Q: Hva gjorde dere i helgen da?

Vi snakkes!


  


 

Seminar for skeive bloggere!

Hei hei, alle sammen!  

Gjett hva?  Idag har jeg faktisk noe morsomt å blogge om! 
Satt på rommet mitt og kjedet meg som vanlig, når brått telefonen ringte! Var en venn av meg, som også er homofil, som ringte for å spørre om jeg skulle på seminar i helgen! Jeg skjønte brått ingen ting, og fortalte at jeg ikke skulle. Han fortalte da at han hadde blitt invitert til et seminar i Oslo for skeive bloggere, så jeg tenkte at jeg fikk sjekke emailen min da. Sjekka først min private email, men neida. Der var det dessverre ingenting. Men, så tenkte jeg at jeg får vel kanskje sjekke emailen jeg har oppretta til bloggen her, og der var det faktisk en invitasjon! 
Jeg ble jo ganske overrasket, for å være ærlig, og sendte kjapt svar tilbake og sa at det er klart jeg vil komme! Så planene mine for helgen er ganske enkle. Dra til Oslo, og være med på seminar for skeive bloggere!  Og ja, jeg kommer nok til å blogge om det etter jeg har vært der! Og med litt flaks, så kanskje jeg får lov til å låne kameraet til lillesøsteren min, så jeg faktisk får tatt noen bilder også!  Men det var nok alt for denne gangen, er jeg redd!

Q:  Er det noen som leser denne bloggen som også er invitert og skal dit?

Vi snakkes! 

Jeg lever!

Hei hei, alle sammen!

Takk for sist! Begynner å bli fryktelig lenge siden jeg har blogget, og jeg er full klar over det selv! Beklager så mye, men av diverse grunner har jeg ikke blogget i det siste. Kan vel starte med å fortelle at en av grunnene er fordi jeg ikke har hatt en noe interessant å blogge om, rett og slett. Og en annen grunn er at jeg nå har flyttet hjem igjen til foreldrene mine av personlige grunner! Så har vært ganske opptatt i det siste med pakking og flytting! Har ikke noe planlagt å skrive om i dag heller, dessverre, men følte jeg skulle legge ut et innlegg bare for å vise at jeg fortsatt er til stede! Er diverse mennesker som har spurt meg på facebook og litt sånt om hvorfor jeg ikke blogger lenger, og om jeg har glemt bloggen og alt, så ville bare fortelle at jeg kommer fortsatt til å blogge, og jeg har så klart ikke glemt bloggen eller dere som faktisk tar dere tid til å lese denne bloggen! Har bare hatt mye å gjøre i det siste, så jeg beklager at jeg ikke har vært aktiv i det hele tatt!  Dere har vel også merket at jeg har sluttet med ukens blogg? Vel,  følte jeg sporte litt av når det gjelder hvorfor jeg opprettet denne bloggen i det hele tatt. Ville at den skulle skille seg ut, og ikke kun ha innlegg som ALLE andre blogger har. Så derfor kuttet jeg ut med det. Opprettet denne bloggen for å fortelle litt om hvordan det er å være homofil, og litt sånt, så ukens blogg passet ikke helt inn der, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg tenkte jeg skulle bruke bloggen til å fortelle om meg, og ikke andre blogger. Og var ikke akkurat ukens blogg som fikk mest oppmerksomhet heller, var det vel? Men iallfall. Jeg finner vel kanskje på noe å blogge om snart. Og dere kan gjerne også legge igjen kommentar om forslag til hva jeg kan blogge om, så kan vi jo ta det derifra?  Også kan jeg love å komme sterkt tilbake til bloggen sånn etterhvert! 

Vi snakkes!

Hjelp til å komme ut av skapet?

Hei hei, alle sammen!

Har veldig lite å skrive om for tiden, så har spurt venner og bekjente, og til tider random folk jeg har møtt på chatroulette eller litt sånt om tips til hva jeg kan blogge om! Og da var det en som kom med et passe bra tema! Akkurat det å komme ut av skapet! Noe jeg også syns passer, ettersom det er et par som har spurt meg om hjelp til det! Altså, hvordan de kan komme ut til familie og venner! Så hvorfor ikke blogge litt om det, og kanskje dele litt meninger og tips til å komme ut? 

Kan vel starte med å si at det å komme ut av skapet er langt ifra lett! Og klart er det også annerledes ifra person til person! Og dere må virkelig ikke tro jeg er en ekspert på dette tema, men kan jo fortelle litt om et par måter jeg har hørt om som jeg selv syns er veldig bra! 

En av de beste metodene er jo så klart å samle hele familien og bare si det rett ut!  "Mamma, pappa, jeg homofil/lesbisk"! dette var jo også det jeg gjorde. Jeg bare sa det rett ut, enkelt og greit! Men skjønner virkelig at det kan være skremmende for mange! Og hvis du føler selv at noen i familien din ikke kommer til å ta det like bra som resten, så heller fortell det til den du stoler mest på i familien og som du tror kommer til å ta det veldig bra, så han eller hun da kan hjelpe deg med å fortelle det til resten av familien!  Samme når det gjelder venner. Finn de du stoler mest på, og fortell det til dem først. Da har du alltid noen å lene deg på hvis det skulle bli vansklig, og du trenger litt støtte!

En av bra måte å komme ut av skapet på til familie, og hovedsaklig foreldre, er å skrive et brev. Har hørt om et par som har gjort dette, og det har tydeligvis vært mye lettere.  Dette er vel også en god måte for de som innser at de ikke helt tørr å fortelle det ansikt til ansikt! Skriv et langt brev og forklar situasjonen og hvordan du har det. Etterlat deretter brevet på kjøkkenbordet eller et sted det er lett å finne før du drar på skolen, eller ut for å møte venner eller noe sånt! Gi dem tid til å tenke over situasjonen istedetfor å bare fortelle det rett frem, og håpe på det beste der og da! Dessverre så vil ikke alle foreldre ta det like bra akkurat der og da, så det å legge igjen et brev kan være en fin måte å komme ut av skapet på!

Den siste måten er veldig lik den forrige. Bare at istedetfor å legge igjen et brev, kan du ta det over telefon! Litt mer upersonlig enn de forrige, men kan også være lettere for noen! Du kan enten ringe og fortelle det over telefon. eller du kan sende en sms mens du er på skole eller jobb, eller som sagt, bare ute med venner!

Det finnes sikkert mange andre bra måter å komme ut av skapet på, men dette var de jeg nå kom på i farta! Og har du noen andre måter du mener kan hjelpe, så gjerne legg dem igjen i en kommentar!  

Lykke til, folkens! 

 

For de som ikke har sett denne videoen ennå, så er dette et eksempel på hvordan det er å komme ut til foreldre over telefonen!

Tatt meg tatovering!

hei hei, alle sammen!

Som mitt tidligere innlegg forklarte, hadde jeg lyst til å ta meg en ny tatovering! Etter mye om og men fant jeg en jeg syns passet meg! Altså, det er ingen hemmelighet at jeg liker å game, så hvorfor ikke ta en NES kontroll tatovering? Og som sagt, så gjort! Etter mye snakk og planlegging ble det til at min fetter som har sitt eget tatoveringskit kom til meg i går kveld, tegnet opp en skisse, fikk det over på blue print, og satt i gang og tatovere meg! Og slik ble da resultatet av gårsdagens hendelser!

Så sånn kommer da leggen min til å se ut for resten av livet!  Grøss og gru!  Men det var nok alt for denne gang, er jeg redd! Men dere kan jeg legge igjen en kommentar og fortelle meg hva dere syns ?

Vi snakkes! 

Tatovering?

Hei Hei, alle sammen!

Har dessverre ikke så mye interessant å snakke om idag, men kom brått på en ting. For ikke så mange dagene siden, møtte jeg på en slektning som hadde kjøpt seg sånn tatoveringskit, så man kan ta egne tatoveringer. Også kom vi i diskusjon hvor jeg fortalte at jeg hadde lyst på en ny tatovering. Har allerede en tatovering på høyre underarm, som dere kanskje har sett på bilder eller videoer av meg? Men tenkte da på å kanskje ta meg en ny en! Vurderte først å bygge på den jeg allerede har på underarmen, men det å prøve å ta japanske symboler på egenhånd er kanskje ikke noe å anbefale, vil jeg tro! Så da har jeg kommet fram til at hvis jeg skal ta en ny en, blir det nok på venstre legg eller noe! Noe som kan være lett å gjemme, i situasjoner hvor det ikke er smart å ha flashy tatoveringer på hele kroppen! Som f.eks et jobb intervju?  Men tenkte også faktisk jeg skulle spørre dere som leser dette om hjelp, skjønner dere.  Har sitti og sett op tatoveringer på nettet som kan være simple å tegne selv, for en som ikke er veldig dyktig til å tegne, men har ennå ikke kommet over noen jeg har falt for, for å si det på den måten. Så derfor tenkte jeg dere kunne hjelpe meg! Hvis dere ser en tatovering av no slag som kan passe på leggen min, og som ikke er så vansklig å tegne, så gjerne kommenter og legg igjen link til bilde i kommentarfeltet!  På forhånd takk! :)

Vi snakkes!

03.10.2011 kl.19:39 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

På byen i Moss!

hei hei, alle sammen!

Andre som er lik reduserte som meg idag?  ikke? good. Hater dagen derpå. Våkner opp og er kvalm og med vondt i hodet er aldri morsomt! Men er i overraskende god form etter hvor mye akohol som ble konsumert i går, så skal virkelig ikke klage! Men ja, dere er vel nysgjerrig på hvor og hva jeg gjorde igår?  Vel, sett dere godt til rette og les min historie, så skal dere nok få et par svar på spørsmålene deres!

Igår var jeg i Moss av alle steder, på bursdagsfest hos min fetter som blir 22 i morgen! Vært planlagt nå i noen ukers tid, så dro ifra Askim rundt 18.20 igår og var framme hos min fetter ca 19.00! Der var det kun fetteren min og lillebroren hans for øyeblikket! Satt meg ned og blandet meg noe å drikke, og rakk så vidt å ta meg en slurk før det stormet inn mennesker, en etter en! Alltid like kleint i starten av en fest når du ikke kjenner en dritt, men etter en par glass, så blir den følelsen fort borte! Men var hyggelig derimot det var kom en felles venn av oss dit etterhvert! Og alt i alt endte det vel opp med å være 26 stk der, etter hva jeg fikk høre. Så var godt oppmøte det, syns jeg! Så vi satt å koste oss og drakk helt til klokken ble 23.30, Da hadde vi bestilt to Maxitaxier som skulle kjøre oss ned til byen.  Og som sagt, så gjort! Turen gikk videre til Mikrobryggeriet i Moss, tror det var det det het iallfall! Aldri vært på byen i Moss før, så det var jo en morsom opplevelse! Ganske mye liv var det der også! Så tok ikke lange stunden før jeg stod på dansegulvet med en del andre av de som var på festen, inkludert fetteren min! Jeg kjøpte meg derimot ikke noe å drikke på byen, har drukket såpass mange ganger at jeg vet når jeg skal gi meg, og føler jeg er ganske glad for det nå! Men må nesten fortelle om en morsom ting som skjedde. Det var ei jente som prøvde å sjekke meg opp, som alltid er like koselig, selv om jeg HATER sånne situasjoner. Vet liksom aldri hvordan jeg skal takle dem. Men hun kom bort og begynte å danse med meg, så jeg prøvde å få ho unna ved å introdusere ho for noen andre av de jeg var på festen med, men endte med at hun kom tilbake til meg og dro meg unna folka jeg stod og dansa med, og spurte rett og slett om jeg var singel.  Og mitt svar tilbake da var "dessverre, jeg er homofil", så snudde jeg meg og gikk tilbake til resten av gjengen jeg var der med!  Vi danset og koste oss resten av kvelden, deretter gikk vi å kjøpte kebab (standar fyllemat) får vi tok turen hjem! 

Blir dessverre ingen bilder av festen å dele med dere da! Ble tatt en del bilder, som fetteren min skulle legge ut på facebook under et privat album som kun vi som var der skal kunne se, av diverse grunner! Så beklager så mye for det! :(

Vi snakkes! 

Q: Hva gjorde dere i helga da?

02.10.2011 kl.17:45 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Gaysir vs. Skeiv.no

heihei, alle sammen!

Tenkte jeg skulle snakke litt om Gaysir og skeiv.no idag.  To nettsteder for homofile, bifile, lesbiske og transkjønnet, og begge steder er jeg medlem. Har vært ganske fornøyd med begge sidene i lang tid, og har vel til og med blogget om dem før, eller iallfall nevnt dem i tidligere innlegg. Og for de litt mer observante, så har dere kanskje lagt merke til skeiv.no banneren på høyre side av bloggen?  Nettopp fordi jeg er promotert som "anbefalt blogg" på skeiv.no! Men np følte jeg virkelig at jeg sporte av helt.  Det jeg skulle snakke om, var hovedsaklig forandringene til Skeiv.no.  Altså, både Gaysir og Skeiv.no har vært gratistjenester, så og si.  På gaysir må du derimot betale for å kunne se i galleriet til brukere og litt mer sånne ting, men det har jo aldri vært noe stort problem akkurat!  Skeiv.no har derimot vært gratis konstant, etter hva jeg kan huske. MEN, nå har skeiv.no forandret siden helt. Det har nå blitt en betalende funksjon. Og var nettopp dette jeg ville snakke om.  Altså, jeg kan jo skjønne at det koster å ha nettsiden dems oppe, men tanke på leie av server og alt mulig. Men siden har blitt helt ødelagt for de som ikke betaler! Altså, jeg er ikke betalende bruker på skeiv.no, som da betyr at jeg er nekta å bla igjennom andre sine profiler, og får heller ikke lese brev jeg har fått! Eneste jeg nå er tillat til å gjøre på skeiv.no, er å gå inn på min egen profil, and thats it.  Hvis jeg prøver å gjøre noe som helst annet, kommer det opp at jeg må betale, og spørsmålet om jeg vil betale via kort eller mobiltelefon.  Og det vil da koste 39,- i måneden, etter hva jeg har skjønt.  Altså, jeg likte Skeiv.no bedre enn Gaysir før, når alt var gratis.  Var liksom en fordel det at man slapp å betale for å kunne se bilder som brukere hadde lagt ut i galleriet sitt. Men nå må du betale hvis du skal kunne gjøre noe som helst. Så personlig mener jeg de har ødelagt siden helt. Men det er jo kun min mening, så jeg kommer nok til å holde meg til Gaysir, så får jeg heller se med tiden hva jeg gjør med skeiv.no accounten min.  Så dagens spørsmål er idag da:

Q: Hva syns dere?  Gaysir eller Skeiv.no?

Kan jeg lese bloggen din?

Hei, alle sammen! 

Som dere sikkert har lagt merke til, har det dessverre ikek blitt noen "Ukens blogg" denne uken! Hovedsaklig fordi jeg ikke har noen blogger å skrive om, egentlig! Jeg pleier å kommentere blogger som faktisk interesserer meg, og som jeg er fast leser av, og har vel egentlig anbefalt de bloggene som jeg leser!  Så derfor trenger jeg gjerne noen forslag til nye blogger, for jeg er lei av å sitte å bla igjennom blogger på blogg.no sin startside!  Så det ejg vil dere skal gjøre, er å kommentere dette innlegget med en bra blogg!  Gjerne din, eller gjerne en annen sin som du syns er bra! Whatever lizm..  Også får jeg litt å lese på, og ettersom uken fortsatt ikke er over, kanskje det kommer en Ukens blogg allikevel!  Så kom igjen nå, kommenter litt er du snill :)

Vi snakkes!

Ukens blogg! Uke 38

Hei hei, alle sammen!

Ukens blogg, alt for sent! Joda, sånn er livet!  Men har tenkt litt. Ettersom det er Ukens blogg, så spiller det vel ingen rolle når eller hvilken dag den uka jeg legger ut innlegget, ikke sant? Skjønner dere tankegangen? Anyways. Da var det her igjen! Ukens blogg for uke 38. Og denne gangen vettu, har jeg en fin blogg til dere som dere absolutt burde lese, særlig hvis dere er musikk interesserte! Dette er en blogg av en gutt som dere sikkert har sett på tv eller hørt på radio'n før, faktisk!  Vi snakker ikke superkjendig, derimot, og kun de litt mer observante som sikkert har sett han! Han startet vel sin lille karriere i Sølvguttene, men videre sist gang jeg så han på TV, var når han var med i koret til Erik og Kriss i Det store korslaget! Og da snakker jeg selvfølgelig om Eirik Gjendemsjø, og bloggen hans:

http://www.eirikblogg.com/

Uten tvil verdt å lese hvis dere er musikk interessert og litt sånt.  Han blogger selvfølgelig om andre ting også, men også om hva han driver med når det gjelder musikk om dagen. Han er for tiden i studio for å spille inn en sang, så jeg anbefaler dere til å holde dere oppdatert og følge med!

Legger forresten med min favorittsang av Erik og Kriss ifra Det store korslaget, så kan dere jo alltids holde øynene åpne, og se om dere ikke ser Eirik ?  (Beklager så mye for så liten tekst, men etter jeg limte inn addressen til bloggen til Eirik, så ble fonten veldig rar, og jeg greier ikke å forandre det tilbake til vanlig!)

 

 

Anyways, det var ukens blogg for uke 38!  Hope you enjoy it! Og nå var den vanlige skrifta tilbake også ja!

Vi snakkes!

Gay kisses!

Hei hei, alle sammen!

Har ikke noe planlagt for idag, dessverre! Så istedet vil jeg heller dele med de få som leser dette en video jeg har lagd! Satt å kjedet meg igår kveld, og ettersom jeg elsker gay themed filmer, og forguder sangen "someone like you" av Adele, så hvorfor ikke kombinere dem?  Og en liten video med samme navn som tittelen til innlegget oppstod! Tell me what you think, mkay?   Enjoy!

 

Dagens spørsmål.  For de av dere som har sett en film som er gay themed. Hvem er DIN favoritt?

Vi snakkes!

Dansing, småprat og ukens blogg: uke 37!

Hei, hei alle sammen!  Tenkte jeg ikke skulle skrive så mye, i og med at jeg har brukt hele dagen på å lage en videoblogg! Filming, klipping og opplasting har tatt en stund faktisk!  Så dere får kose dere med videoen!  Har ikke helt lært meg hvordan man bruker Sony Vegas Pro, så du har kun to kvalitetsvalg på videoen.  Enten 240p eller 480p. Er iallfall det for øyeblikket, kanskje kvaliteten blir litt bedre når Youtube har fått "processed" hele filmen, jeg vet ikke. Men iallfall, trenger vel virkelig ikke å si at du må bytte til 480p antar jeg ?  Er også litt lav lyd noen steder, men enjoy!  Btw, sørg for å se hele videoen.  Det er verdt det (hvis du vil se meg danse) !

 

 

 

http://analkuler.blogg.no/

http://www.youtube.com/spid3r90

 

Dagens spørsmål til dere er vel stort sett et ja/nei spørsmål.  Men gjerne utdyp dere litt mer.  Vurderer å lage en ny videoblogg til helga kanskje, hvor jeg skal filme ting jeg gjør i løpet av dagen eller noe sånt.  Altså, se en dag i mitt liv som homofil, hvis dere skjønner.  Så spørsmålet mitt er jo egentlig hva dere syns om det?  Blir det nok positiv tilbake melding, så hvem vet.  Til søndag så kanskje det er ny videoblogg?  Anyways.. Det var alt for denne gangen!

 

Vi snakkes! 

 

Ukens blogg! Uke 36

hei hei, alle sammen!

Får vel starte med å beklage så mye for at dette innlegget kommer en dag for sent! Var virkelig ikke meningen, men hadde besøk og alt sånt igår, så jeg glemte det, rett og slett! Men skal ikke gjentas! Men iallfall. Tilbake til poenget! Da var det tid for ukens blogg igjen, folkens, og denne uken er det en ganske så rå blogg.  Og jeg snakker så klart om

http://konghalvor.blogg.no/

Kong Halvor, som han så pent kaller seg selv! En av de kuleste bloggene jeg leser, og muligens en av de kuleste bloggerne man får tak i. Han gir enkelt og greit faen i alt sammen, og hva han sier og gjør, og hva andre syns! Men han gjør det på en humoristisk måte! Så dette er garantert en blogg jeg anbefaler dere! Dyktig blogger, flink fotograf, morsom og gir faen.  Hva annet kan du ønske av en blogg?  Uten tvil, check it out! 

Vi snakkes! 

So you think you can dance?

Hei hei, alle sammen!

Har selv innsett at jeg ikke har blogget på flere dager, og det er nok helt krise for mange av dere?
Så derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med et lite innlegg idag. Men ikke ha for store forhåpninger.
Har absolutt ikke noe å skrive om.  Siste uken har vært utrolig kjedelig, og har virkelig ikke skjedd noe spennede!
Eneste spennende som skjedde var at jeg kjøpte meg en PS3, noe dere mest sannsynlig ikke er interessert i å høre om, am i right?  Så derfor blir det  veldig lite å skrive om.  

Kan jo fortelle dere hva jeg gjøre akkurat NÅ derimot.  Akkurat for øyeblikket sitter jeg og ser på TvNorge, hvor da "So you think you can dance" går! Har lagt merke til på facebook at det er noe MGP JR (?) greier idag, men er nok mer interessert i dansing enn små barn som synger om hunden sin eller godteri.  But that's just me.  Ikke misforstå, pleide å se på MGP jr. Før, jada, men føler sangene blir bare dårligere og dårligere for hvert år.  Med unntak av en sang, ifra 2009 (?) tror jeg det var. Når Jørgen sang om sin egen vei!  Den låten liker jeg fortsatt, og ligger pent og pyntelig i min favoritt liste på spotify!  Men iallfall.  So you think you can dance.  Kun jeg som ser på det? Sesong avsluttning idag, så må jo se på det!   Men favoritt dansen min derimot er ifra Sesong 4, og jeg legger den ut, slapp av :)   Enjoy!

Forresten, legger ut link til spillelista mi på facebook for de som er nysgjerrig på hva slags musikk jeg hører på! 

http://open.spotify.com/user/freddiejay/playlist/07PEsWEm4SnP7PYVaIT8ID

 

 

Vi snakkes!

Ukens blogg! Uke 35

Heihei, alle sammen!

Da var det Mandag igjen, vi alle vet vel hva det betyr nå?  Nemlig...  "Ukens blogg"!
Og denne uken er det en blogg jeg leser ganske ofte faktisk! Av flere gode grunner!  
Bloggen er ganske bra, selv om den er ganske fersk på markedet. Bloggeren skriver om dagliglivet sitt,
tipser om sanger, ganske flink  til å legge ut bilder og videoer, og dagens outfit!
Men en av de største grunnen er fordi det er en veldig god venn av meg, OG det er faktisk en
eks type av meg!  Og da snakker jeg selvfølgelig om:

http://amirholmeslet.blogg.no/

Amir-Alexander Holmeslet Zilali!
Amir har jeg kjent i 4 års tid er det vel?  Hvis ikke 5? Og vi var sammen for 2 år siden, ca!  Litt morsomt egentlig, fordi på facebook har dere sikkert lagt merke til sånn "hva du skrev på denne datoen i 2009/2010" og sånt,
og nå de siste ukene har det vært en del statuser om Amir x)  Så det har vært morsomt å se til tider x)
Men iallfall. Jeg er slik at jeg liker å holde kontakt med de jeg har datet, av flere grunner. Største av de grunnene er å slippe sånt akward møte hvis jeg en dag plutselig skulle møte på en av de jeg har datet på byen eller noe!  Dere vet sikkert alle hva jeg snakker om! Og Amir er jo også fortsatt en god venn selv om det ble slutt mellom oss, så derfor en det en av de bloggene jeg leser fast!  Så løp og check den ut! :)

Vi snakkes! 

Barnevakten Fredrik!

heihei, alle sammen!

Beklager så mye at jeg ikke er så aktiv, har fått høre det i et par dager nå! Folk maser og maser om at jeg må bli mer aktiv, men som sagt, så er jeg en ganske kjedelig person som ikke har så mye å skrive om! 

Dere er vel sikkert nysgjerrig på hva jeg har gjort i helgen?  Vel.  Jeg har vært barnevakt, enkelt og greit.  Jeg stakk en tur innom jobben til storesøsteren min for å si hei, og på vei hjem igjen gikk jeg forbi huset til moren til en venn av meg som dere har hørt om før, altså David.  Det banket på ruten når jeg gikk forbi, og der stod David og Karsten (som da er eldste sønnen hans) i vinduet og vinket til meg! Jeg tok turen innom, og før jeg viste ordet av det, ble det bestemt at Karsten skulle overnatte hos meg ifra Lørdag til Søndag!  Så note to self.  Aldri stikk innom David når han har barna...   Neida, bare tuller! :)  Er jo koselig at han vil overnatte hos meg, men en ting er sikkert.  Jeg skal ikke ha barn i nærmeste framtid. Er alt for lat til sånt! Vet de fleste av dere kommer til å hate meg for det neste jeg kommer til å skrive nå, men egentlig så er jeg ikke så glad i barn. Altså, jeg hater ikke barn, ikke misforstå, men jeg tror ikke jeg kommer til å få barn selv, for å si det sånn. MEN, når det gjelder barna til David og Adine (som da er moren til Karsten), så er det helt annerledes! Når jeg ser dem sammen med barna sine, får jeg nesten lyst på barn selv.  Har vel skrivet om det tidligere en gang dette også, men David og Adine har to barn sammen. Karsten og Emrik, og jeg er da altså gudfar til Emrik, som er minstemann! Husker fortsatt den gangen de spurte om jeg ville være gudfar.  Trygt å si, så ble jeg ganske så rørt!  Men nå føler jeg at jeg sporte veldig av tema her..

Barnevakten Fredrik ja. Vel, som sagt, så endte det jo brått opp med at Karsten skulle overnatte hos meg ifra Lørdag til Søndag, fordi David hadde lyst til å ha litt alene tid sammen med yngste sønnen sin, ettersom det er noe har sjelden får. Og Karsten var ikke sen til å si ja, for å si det sånn.  Han bokstavlig talt satt seg foran utgangsdøra, og maste om at vi skulle dra!  Jeg vil anta det kommer av at hver gang han er hos meg, får han alltid lov til å prøve noen spill jeg har og sånt! Men, det ble ikke så mye spilling denne gangen, langt ifra! Jeg satt å så på noen klipp på youtube om dansing, blant annet et hvor Karsten selv danser til "Single Ladies" av Beyoncê! Så jeg viste han noen klipp av en av tidenes beste dansere noen gang, nemlig Michael Jackson.  Så endte da altså opp med at han stod og dansa i nesten to timer og ville herme etter MJ!  Og det var utrolig morsomt å se på!  Angrer så sykt på at jeg ikke filmet, dessverre, ellers sklle jeg vist dere :(   MEN, tenkte jeg skulle legge ved filmen av Karsten som danser til Single Ladies som moren hans filmet en gang, så har dere iallfall noe å se på! :)     Men det var nok alt for denne gangen! Men stay tuned, for i morgen er det ny "Ukens Blogg"!  

Og ikke glem å lik bloggen på facebook for de som ikke har gjort det!

Vi snakkes!

 

Filmet av Adine Iselin Furuseth

Videoinnlegg 23.08.11

Hei hei, alle sammen!

Da var endelig videoen lastet opp på youtube!  Tok sin tid!  Men ble elendig kvalitet på videoen, OG det ble ganske dårlig lyd. Men hadde ikke tid til å fikse på det idag, så da ble det sånn.  Enjoy!

 

 

 

http://www.change.org/petitions/uganda-is-set-to-pass-the-kill-the-gays-bill-within-two-weeks

 

Vi blogges!

Ukens blogg! 22.08.11

Hei hei, alle sammen!

Da var det Mandag igjen, og dere vet vel hva det betyr?   Ukens blogg!  Kan jo også fortelle at det å starte å publisere ukens blogg har faktisk hjulpet meg med å være mer aktiv leser av andre sine blogger, som i det hele tatt var hele målet mitt med ukens blogg, så det er jo positivt! Skal pent innrømme at jeg veldig sjeldent pleide å lese andre sine blogger, var kun et fåtall blogger jeg pleide å lese før det.  Nå derimot, sitter jeg og blar igjennom mange forskjellige blogger daglig for å se etter oppdateringer, og etter potensielle ukens blogg!  Og denne uken er det en veldig interessant blogg, i og med at den snakker som regel om en ting jeg er veldig opptatt av.  Og før dere tror det er noe veldig seriøst, så kan jeg fortelle at det dreier seg om film.  Nettopp! Ukens blogg er dermed

http://martinseth.blogg.no/

En utrolig bra blogg for de av dere som er film interessert! Bloggen snakker om film, nye og gamle, og Martin Seth som har bloggen, har også med film anmeldelser! Og en annen grunn til hvorfor jeg liker akkurat denne, er også pga. film smaken hans! Han har veldig lik smak som meg når det gjelder film, og det er alltid et pluss! Og i tillegg skriver han ganske bra, og har ganske bra anmeldelser om filmene han har sett.  Så for de av dere som sitter og stusser over hvilken film dere skal se, og ikke har minste peiling, ta turen innom bloggen hans og se etter filmtips! Virkelig til å anbefale, så løp og les!

Forresten, postet et innlegg på mittlivsomhomofil fansiden på facebook igår, og fortalte at jeg vurderte å legge ut 2 innlegg idag.  Ukens blogg som vanlig, og muligens et videoblogg innlegg.  Så hva syns dere?   Anyways..

Vi blogges!

Gode gamle sangene mine! Del 1

Hei hei, alle sammen!   

To innlegg på en dag er ikke dårlig!  Eller, ikke for meg iallfall! Men tenkte jeg skulle blogge litt om sangene jeg pleide å høre på "når jeg var ung"!  Sitter og blar igjennom mine "local files" på spotify. Sanger jeg har brukt år på å samle sammen, bokstavlig talt.  Helt siden første stasjonære pcen jeg har hatt, har jeg lastet ned sanger! Og når den da fikk virus eller noe sånt, reddet jeg alltid "Media" mappen før jeg formaterte den og sånt.  Når jeg fikk ny pc, kopierte jeg sangene ifra den gamle til den nye.  Stasjonære jeg hadde før denne gikk til helvete, for å si det rett, så når jeg fikk en ny pc, bare satt jeg harddisken ifra den gamle inn i den nye.  Og dermed sitter jeg her i dag, men gamle god sanger jeg pleide å høre på mye før!  Og nå sitter jeg og blar igjennom dem, og føler meg ung igjen!  Tenkte jeg skulle vise dere noen av de jeg pleide å høre på mest igjennom åra jeg har vokst opp da, sanger som har formet meg, for å si det på den måten! Sanger som har gjort meg til den som jeg er den dag idag! For kan med trygghet si at musikken jeg har hørt på har hatt veldig stor betydning for meg!  Anyways, enjoy mine gamle favoritter!

 

TomBoy - It's ok 2 be gay

 

Sam Tsui - Run (Leona Lewis cover)

 

Green Street Hooligans Soundtrack - One blood

 

Alison Jiear - I just wanna dance

 

John the Whistler - I'm in love

 

Sarah Connor ft. Naturally 7 - Music is the key

 

Jamelia - Superstar

 

Moby - Why does my heart feel so bad

 

Marius Muller - Carmen

 

Travis Garland - Dead & Gone (Remix)

 

U2 - With or Without you

 

Midnight Hour - Running Away

 

Og det var alle for denne gangen!  Må jo nesten spare noen, tilføre jeg ikke har noe å skrive om en annen gang, så kan jeg heller blogge litt om sanger jeg har hørt på da også ; P  Men kan fortelle litt om de to siste sangene jeg la ut. Det er to av mine favoritt sanger i hele verden, og vært i årevis!  Og må nesten fortelle noe om det siste bandet der! Midnight Hour heter dem, ikke så veldig kjent, men running away er utrolig bra! Running Away var med i en episode av "The Ghost Whisperer", og er hovedsaklig sånn de har blitt kjent.  Jeg hørte om de før det, bare fant de tilfeldig en gang jeg søkte på "running away" av et annet band, og etter jeg hørte den sangen ble jeg betatt! Men det jeg egentlig skulle fortelle om det bandet, er at for ikke så lenge siden søkte jeg på "running away cover" på youtube for å se om noen har greid å covre den låten noe bra ennå, men still no luck. Det jeg derimot fant var vokalisten selv i the midnight hour som hadde lagt ut en tutorial på hvordan man spiller sangen på piano.  Jeg kommenterte den videoen og sa det var bra at han tok seg tid til sånt for fansen.. Og tror du ikke han svarte på youtube channelen min?!  Joda!  Jeg svarte tilbake, og han svarte igjen!  Jeg ble drit glad når han gjorde det! Noe som gjorde at jeg respekterte de ennå mer som et band og musikken dems!  Anyways.. 

Vi blogges!

Justin Bieber blogger?

Hei hei, alle sammen!

Tenkte jeg skulle snakke litt om Justin Bieber idag faktisk, så vennligst ikke skyt meg for det!  Eller, er ikke selve personen jeg skal snakke noe særlig om, det er alle fan bloggene hans jeg tenkte jeg skulle snakke litt om.  Okei, kan jo egentlig starte.  Mange kommer sikkert til å hate meg for dette, men jeg begynner å bli lei Justin Bieber blogger! Jeg leser dem aldri, men uansett hvor på blogg.no jeg er, så ser jeg alltid en NY en!  Det er helt latterlig mange fanblogger der ut! Folkens, folkens.  En fanblogg holder i massevis!  Var vel ikke lenge siden jeg sjekket topp 100 på blogg.no, og det var minst 3 forskjellige Bieber blogger på den listen. Seriøst, folkens? Jeg sier det igjen.  En holder i massevis!  Har ikke noe imot selve Justin Bieber, kan pent innrømme at jeg hører på noen av sangene hans. Jeg er ikke overdrevet fan av han, og jeg hater han heller ikke. Kan vel si du finner meg midt på treet der. Men betyr virkelig ikke at jeg har lyst til å lese om han uansett HVOR jeg ser hen!  Og dette er virkelig ikke et hatinnlegg mot de som har en JB fanblogg, slapp av.  Men kan dere ikke bli enige om noe?  Kan dere ikke alle sammen samarbeide om SAMME blogg? Gå sammen, lag en og kun EN fanblogg hvor alle av dere kan legge inn innlegg.  Da får dere både en oppdatert og veldig aktiv blogg, etter hva jeg vil tro.  Pluss, da slipper jeg å se Justin Bieber overalt på blogg.no!  På forhånd takk!

Vi blogges!

 

PS.  Bare for å nevne noen få av de bloggene jeg har kommet over:

http://justindrewbieber.blogg.no/

http://dailybieber.blogg.no/

http://bibses.blogg.no/

http://jdbnorway.blogg.no/

Ukens blogg!

Hei hei, alle sammen!

Da var det mandag igjen, så det vil si....  Ukens blogg!  Sist uke som har vært nå, har jeg prøvd å holde meg litt mer oppdatert blant blogger enn vanlig, nettopp på grunn av ukens blogg!  Og denne ukens valgte, er en gutt ifra Horten som har veldig mye interessant å skrive om!  Han er også veldig flink når det gjelder å skrive, fotografere og det faktisk å være aktiv på bloggen!  Og det er ingen andre enn:

http://whoot.blogg.no/

Virkelig en blogg å anbefale! Spurte han også tidligere sist uke om det var greit at jeg hadde han som ukens blogg, og det var ikke noe problem! Så det er et stort pluss! Både hyggelig og flink blogger!  Og noe som er veldig positivt, er at i det siste har han vært veldig flink når det gjelder videoblogger!  Det er jo alltid mye morsommere å se på bloggeren fortelle om dagen sist eller annet, enn å lese om det!  Så det er noe jeg tror jeg skal prøve å bli litt flinkere på selv! Prøve å få til en videoblogg om ikke så lenge, ettersom jeg er ganske dårlig på å legge ut bilder og sånt!   Men det var iallfall ukens blogg for denne gangen!  Sjekk tilbake neste uke for en ny anbefaling!  

Vi blogges!

15.08.2011 kl.20:40 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Kraftfestivalen i Askim!

 

Hei hei, alle sammen!

Da var det vel på tide med et nytt blogginnlegg følte jeg!  Var ganske lite aktiv nå den siste uken, og jeg beklager så mye for det! Men har absolutt ikke noe å skrive om for tiden!  Anyways, nå helga som var derimot, skjedde det endelig noe som var verdt å skrive om! 

Dere skjønner, Askim er et lite sted i Indre Østfold, så skjer ikke så mye her.  Men en gang i året, har vi en festival kalt Kraftfestivalen, og det er noe som virkelig er verdt å få med seg! Da kommer det artister og forskjellig, og hele byen er i festmodus i en 4-5 dagers tid! Og det var da denne uka!  Og late meg, var kun ute på byen en av disse dagene! På Fredag!  Startet jo med at min fetter og en felles venn av oss hadde blitt leid in som konferansier på noe kalt Ung Kraft, til å introdusere bandene som skulle spille, og da var fetteren min sjåføren hans, ettersom fetteren min og kameraten min bor i Moss.  Så jeg møtte de så, og fikk noe kalt helgepass av dem, som gjorde at jeg kom inn overalt under kraften!  Noe som var veldig kult, for da slapp jeg å betale 1400 eller hva det er for helgepass!  Så når kvelden nærmet seg, så møtte jeg en kamerat og vi stakk ut på byen!  Gikk litt rundt for å prøve å finne ut hvor det beste stedet var, men endte til slutt på Kos som er et utested her i byen!  Vi var vel noen av de første som kom dit, var utrolig kjedelig i starten, men etter en liten stund, kom det bare fler og fler.  Var helt latterlig trangt der inne til slutt!  Når vi stod i køen for å kjøpe drikke, kunne man brått bli stående i en halvtime, mens 40 stk stod å dytte på deg fra alle kanter.  Mer intimt enn det har det ikke vært der noensinne, det er jeg ganske sikker på!  Vi møtte jo også et par venninner av oss som vi kjente når vi var yngre, som vi har mistet kontakt med helt, så og si! Så var morsomt å se igjen dem også, og ta en god gammeldags fyllekule med dem!  Etter at det stengte på Kos klokken 02.00, var jeg fortsatt ikke klar for å ta kvelden, så jeg ringte til en annen venn, og hørte om han hadde lyst på mer besøk enn det han allerede hadde.  Så da stakk vi dit! etter å ha vært der en time eller to, så var det på tide å dra hjem, for da var det så vidt jeg kunne gå rett fram!  Og når jeg våknet lørdag formiddag, var jeg fyllesyk til de grader.   Og det er det jeg har gjort under kraften!   Anyways, det var alt for denne gangen, veldig dårlig skrevet idag, og dessverre ingen bilder :(   Har ikke fått tak i de få bildene som ble tatt den kvelden ennå.  Anyways..

Vi blogges!

 

Q:  Hva gjorde DU under kraften?

15.08.2011 kl.00:18 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Tusen takk for alle gratulasjoner!

hei hei, alle sammen! 

Ville bare takke dere for alle gratulasjoner jeg har fått på bursdagen min idag!  Utrolig koselig av dere!  Har prøvd å takke alle som har sendt meg melding på gaysir, facebook og skeiv.no, så håper jeg har fått svart på alle!  Hvis ikke, så er det ikke meninga altså!  Men blir ganske sliten av å sitte og skrive "takk" ca 200 ganger! 

Kanskje interessert i å høre om hva jeg har gjort på bursdagen min?  Vel, forbered dere!   Jeg har gjort absolutt ingen ting!  Eller, altså.  Ikke noe spesielt iallfall.  Har hatt et par venner på besøk, det har jeg jo, også var jeg og en kamerat og spise, men bortsett fra det, nada!  Feiret jo bursdagen min med familien i helga som var, så hadde ingen planer for dagen akkurat.  Kanskje jeg tar en tur ut på byen til helgen eller noe, det tar jeg som det kommer!  Men igjen, tusen takk til alle gratulasjoner! 

Vi blogges <3

Ukens blogg!

Hei hei, alle sammen!

Idag er en ny dag, og en ny dag bringer nye muligheter!   Dagens motto for dere!  Men det jeg skulle blogge om idag, var "Ukens blogger".  Ser at dette er noe andre bloggere har gjort før meg, så kan absolutt ikke si dette er orginalt, men følte dere kanskje var interessert i hvilken andre blogger jeg tar meg tid til å lese her inne, så derfor skal jeg fra nå av velge ut en blogg jeg leser hver Mandag!   Og gi en slags anmeldelse og vurdering av bloggen!  Og ettersom jeg før eller siden hadde nevnt denne bloggen uansett, så kan jeg jo like så godt starte med den!  Nemlig:

http://blomsterenglene.blogg.no/

Blomsterenglene er en blogg opprettet av en venninne av meg som heter Adine, tidligere kjent som Rebecca! Hun er 22 år gammel, eks dama til en kamerat av meg, og mor til to gutter på 1 og snart 5 år!  Og ja, er kameraten min David som dere sikkert også så bilde av i Gaysir intervjuet mitt, som er far!  Og den yngste av de guttene, Emrik, er jeg fadder til!  Så en absolutt god grunn til hvorfor jeg leser bloggen hennes!  Viktig å få med seg oppdateringer av hva fadderbarnet mitt fått for seg i det siste! Og så klart om hva Adine driver med da!  Hun er også en av de her i Askim som pleier å ligge blant topp 10, så viser at det er fler enn kun jeg som leser bloggen!  Men for de som er interessert i å høre om hvordan det er å være alenemor i en alder av 22, så er absolutt bloggen hennes verdt å anbefale!   

Det var alt for Ukens blogg denne gangen, så snakkes vi vel igjen snart!  

Og hvis noen har noen blogg tips, så gjerne kom med det, så kanskje det er DIN blogg som blir Ukens blogg neste gang! 

Vi blogges!

08.08.2011 kl.19:23 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Bursdagsfeiring!

Hei hei, alle sammen!

Hvordan har dagen deres vært så langt da?  Bra, håper jeg?  Vel, jeg kan jo fortelle hva jeg har gjort idag! Idag har jeg feiret bursdag med familien min!  Foreldre og søsken, pluss tante, onkel og fettere og kusine!  Var veldig koselig! Fetteren min kom og hentet meg i Askim, også kjørte vi ut dit! Og ettersom jeg skulle fortelle han hvor han skulle kjøre ettersom han aldri hadde vært der før, endte det så klart med at vi kjørte feil og havnet først i akershus, takket være min utrolig gode retningssans!  Men når vi endelig fikk opp GPS via telefonen hans, og jeg begynte å kjenne meg igjen, så gikk alt mye bedre!  Og tro meg, jeg har fått høre det idag ja!

Da vi endelig kom fram, hadde jo resten av familien ventet på oss, så rakk ikke gjøre stort annet enn å bare sette og ned å spise! Storesøsteren min var kokken for dagen, og hadde lagd en utrolig god pølsegryte!  Og for de litt mindre barna, var det pølser i lompe til de som ikke likte pølsegryta!   Har ikke bursdag før 9.August (Og da blir jeg 21 for de som lurer), så har jo teknisk sett fått så mange gaver ennå, men når det gjelder gaven ifra tante og onkel, fikk jeg en nyere versjon av en bærebare pcen jeg hadde!  Noe jeg satte veldig stor pris på, ettersom bærebare jeg hadde, høres ut som et B-52 bombefly hver gang jeg starter den opp!  Har fått fiksa alt jeg trenger på denne pcen her nå, så har slått av den gamle bærebare, og jeg må virkelig si.  Det er utrolig stille her nå!  Tror ikke det har vært så stille her på lenge! :)  Har fått en førbursdags gave av mine foreldre også da!  En kartong røyk!  Noe som har kommet godt med, skal jeg love dere :)  Har dessverre ingen bilder å dele med dere idag, folkens :(   Tok noen bilder med kameraet til lillesøsteren min, ettersom jeg har ikke kamera, men kameraet ligger i Trøgstad, så er ikke mye jeg får gjort med det akkurat nå!  Det er forresten også grunnen til hvorfor jeg ikek har så mange bilder og sånt!  Skulle gjerne gått å kjøpt meg et, men det å ha råd til det er en annen ting!  Så hvis noen vil sponse meg med et kamera, kan du gjerne gjøre det!  Fikk derimot tak i et bilde som onkelen min tok av meg.  Han er så glad i å ta bilder og tagge på facebook, så var ikke vansklig å finne det akkurat, så jeg legger med det!  Men dessverre å måtte si det, men det var nok alt for denne gangen!

Vi blogges!

 

 

Q:  Hva har dere gjort idag? :)06.08.2011 kl.21:48 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Westboro Baptist Church has done it again!

Hei hei, alle sammen!

Ny dag, så da er det vel på tide med et nytt innlegg, eller hva sier dere?   Dette jeg skal snakke om idag er en organisasjon jeg har blogget om tidligere engang også, men akkurat dette tar kaka! Og jeg snakker så klart om (ja, du gjettet korrekt).  Westboro Baptist Church. 

Westboro Baptist Church er en organisasjon som er uten tvil ekstreme i sine handlinger og utsagn.  De mener at de har tolket bibelen korrekt, og at Gud hater alle andre som ikke er medlem av WBC (Westboro Baptist Church).  De har også en rekke internett sider hvor de får tilhengere.  Blant annet, en av de mest kjente er "www.godhatesfags.com", men en annen litt mindre kjent er "www.godhatesnorway.com".  Det de så klart mener med godhatesfags.com er nøyaktig det addressen sier.  At Gud hater homser, at vi synder og at vi vil få betale for dette enten mens vi er i livet, eller "afterlife" for de av dere som tror på det.  Jeg personlig tror at når man dør, så blir det bare svart. På lik måte som før du er født. Du har ingen minne om noe som helst, og det var kun svart.  Men nok om det.  Det vi hovedsaklig skulle snakke om idag var "www.godhatesnorway.com".  WBC mener da at Gud hater Norge, FORDI Norge er et homovennlig land, eller "gay enablers" som de så pent kaller det.  Norge tillater homofile, lesbiske, transkjønnet, you name it!  Og nettopp på grunn av dette, (og nå kommer det jeg blir kvalm av), så påstår da WBC at Gud, selveste GUD, sendte Anders Behring Breivik for å straffe Norge på grunn av dette!

Og som om ikke dette var nok, neida, har WBC nå planlagt å dra til Norge for å demonstrere og "advare" resten av Norge mot det å være homovennlig og hva som skjer under begravelsene til de som mistet livet under terrorangrepene den 22.Juli.  De er mest sannsynlig seriøse med dette, i og med at dette er noe de har gjort før. Ikke i Norge, men i Amerika under bregravelser til de soldatene som har mistet livet under krigen med Irak. Stabsjefen for Oslo politidiskrikt, Johan Fredriksen sa til pressen at "-Hvis de gjennomfører det de truer med så kan jeg bekrefte at det er en av verdens mest dårligste ideer for øyeblikket", noe jeg er fult enig med. Hvis de faktisk kommer eller ikke, vet jeg ikke, men etter hva jeg har skjønt, så er de seriøse med det de har sagt, og sjangsen er stor for at de vil prøve å holde en demonstrasjon under bregravelsene. Antar tiden vil vise om de gjør det eller ikke. Men om de faktisk kommer, så tror jeg nok Norges befolkning vil i det minste holde en demonstrasjon mot WBC, iallfall det jeg håper på.  Og hvis ingen andre starter det, gjør JEG det.    

Vi blogges!

 

Q:  Hadde DU møtt opp på demonstrasjonen mot WBC?

 


WBC under en demonstrasjon i Amerika.


 

Kilder:

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7734694

http://www.godhatestheworld.com/norway/godswrath.html

 

 

 
 

Love trip

hei hei, alle sammen!

Føler at det har blitt mye av det samme gamle innlegga i det siste, og jeg beklager så mye for det!  Men så nettopp denne kortfilmen, og følte jeg måtte dele den!  Så utrolig søt kortfilm!   check it out!

 Og de som ikke er fan av bloggen på facebook ennå, lik siden hvis du liker bloggen!  Facebook pagen finner du i margen på høyre side av bloggen!

Vi blogges!

 

 

 

Q:  Hva syns du om denne da?

04.08.2011 kl.14:27 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Bloglovin?

Hei hei, alle sammen!

Beklager så mye for dette innlegget, søkte nettopp på min egen blogg på google, og kom fram til noe kalt bloglovin?  Har sett andre bloggere har det, men har det ikke selv, så jeg registrerte meg der, og får å kunne "claim my blog" må jeg adde en html kode til en innlegg.  Så basically, det er det dette innlegget er for.  Sorry folkens!

Men forresten, nå som jeg faktisk skriver et innlegg, kan jeg jo også takke min lillesøster Victoria som har hjulpet meg med å legge til fanboxen til facebook fansiden på selve bloggen! Så tusen takk for det!  Og for de som liker bloggen, og som ikke har likt den på facebook ennå.  Be sure to do that!

Vi blogges! 

 

Follow my blog with Bloglovin

03.08.2011 kl.16:39 i Blogg    1 kommentar Permalenke

The Closet!

Hei, hei alle sammen! 

Tenkte at nå som jeg allikevel er litt høyt oppe på topplisten over bloggere her i Askim hvor jeg bor, for de av dere som ikke viste det, så tenkte jeg at jeg får vel prøve å gjøre et tappert forsøk på å prøve å bli liggende der også, iallfall i noen dager!  Men så kom jeg til å tenke på noe sørgelig no...  Jeg har jo absolutt ikke noe å blogge om!  Altså, jeg har jo sånne daglige rutiner som å gå til butikken og møte venner og sånt.  Men helt ærlig..  Hvem i all verden er det som vil lese om at jeg har vært i butikken og kjøpt meg is, f.eks?  Eller at jeg har sittet hjemme på pcen i hele dag?  Ikke for å kritisere andre bloggere, men det er noe av det kjedligste jeg vet, no offense til de av dere som leser dette som gjør det!  Men iallfall, tilbake til det jeg skulle blogge om da...  Absolutt ingenting..  Så jeg gir dere herved "the next best thing"!  Nemlig en kortfilm jeg fant på youtube som jeg syns er utrolig bra!  Og ja, slapp av.  Såklart har den homofil handling!  Så dere får nøye dere med denne, helt til det faktisk skjer noe interresant som er verdt å blogge om eller noe sånt!   Kanskje neste innlegget blir om bursdagen min?  Vi får se!  Forresten, for de av dere som da sikkert lurer. Så har jeg bursdag 9.August!:)

Også må jeg nesten fortelle at jeg har lagd fangruppe for bloggen på facebook!  Så for de av dere som leser bloggen, og som liker den, hadde jeg satt stor pris på om dere hadde likt fansiden på facebook!  Bare søk på "mittlivsomhomofil" på facebook, så kommer den opp! :)  På forhånd takk!

Vi blogges!

 

 

 

Forresten, koselig om dere faktisk kunne kommentere for en gang skyld?   Så for å hjelpe dere med å komme i gang, la meg spørre om en ting.

Q:  Hva syns DU om kortfilmen?

Endelig er det her!

Hei alle sammen!

Endelig er det her, det alle sammen har ventet på!   Eller, jeg vet ikke med dere, men som JEG har ventet på iallfall :) Stod opp for ikke så alt for lenge siden, og logget meg så klart inn på facebook, noe som er det første jeg gjør når jeg står opp x)  Der hadde jeg brått fått noen venneinvites og noen meldinger av folk jeg ikke viste hvem var.  Men når jeg leste dem, skjønte jeg brått hvorfor! Endelig har intervjuet mitt med Gaysir kommet ut!  Så dere får sjekke det ut, og så kommentere hva dere syns :)  Også vil jeg rette på en spesiell ting i intervjuet som ble litt feil, som jeg la merke til.  De skriver to ganger at faren min mente det var en fase og sånt.  Det er ikke korrekt.  Det jeg sa derimot var at faren min ikke tok det like bra som resten av familien min i starten, men NÅ er det helt okei, og var for et par år tilbake jeg skjønte at det endelig hadde gått opp for han at jeg faktisk er homofil!  SÅ ville bare rette på det, for jeg personlig syns det hørtes ut som om han ikke var okei med det og sånt, noe som er feil!   Alle i familien min støtter meg :)   Anyways, dere kan jo selv lese intervjuet, så skjønner dere hva jeg mener!  Enjoy! :)

 

http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=14788

Fakkeltog for de som mistet livet under angrepene i Oslo 22.07.2011

Hei, alle sammen!

Jeg vet veldig godt at hvis jeg går til forsiden og blar igjennom de siste innleggene som har blitt lagt ut av folk her i Askim eller andre steder i Indre Østfold, så vil ca 95% handle om nettopp fakkeltoget i Askim. Men jeg tenkte at ettersom jeg tydeligvis har lesere rundt om kring i Norge som kanskje ikke leser alle bloggene i Indre Østfold og som kanskje er nysgjerrig, så får vel nesten jeg legge ut også.  Men først vil jeg si at det var utrolig bra å se at noen arrangerte fakkeltog her i Askim også, og at så mange møtte opp!  Hvor mange som møtte opp er vansklig å si, men var nok ikke kun mennesker ifra Askim som kom, vil jeg tro.  Facebook gruppen fikk vel iallfall over 800 som meldte at de kom, og 300 som kanskje kom.  Men så fort at det må da uten tvil ha vært fler som var tilstede!

Jeg startet jo hele planen ved å løpe ned til byen for å kjøpe fakkel til toget.  Fant ut at det å stikke 20 min før alle butikker stengte, var ikke fult så lurt.  Møtte en venn som fortalte at de solgte lys på Mester Grønn, noe som jeg da kunne bruke som "fakkel".  Så stakk dit, og i hylla stod det et eneste lys igjen!  Så hadde veldig flaks med den!  Køen var lang, aldri sett så mange på Mester Grønn før, men det positive var at jeg møtte to venner som hadde handlet blomster, så jeg fikk en blomsterbukett av dem, noe jeg satt veldig pris på!  Møtte flere venner også, så endte med at jeg gikk med dem, noe som også var supert, ettersom jeg ikke helt hadde planlagt hvem jeg skulle gå med, og når jeg spurte om det var noen som ville møte meg, var det ingen som svarte, noe jeg fort skjønte hvorfor når jeg stakk til byen. Nesten alle var allerede ute, og skulle gå i fakkeltoget!  Vi stakk bort til togstasjonen i Askim, hvor toget skulle gå fra, for så å gå opp til kirken. Fant også da ut at de delte ut gratis fakler utenfor Narvesen, så da fikk jeg meg ordentlig fakkel.  Men trygt å si, det er første gang jeg har sett så mange mennesker på stasjonen her i Askim! Gatene var fulle av folk som hadde møtt opp! Menn og kvinner i alle aldre! Ble både trist og glad når jeg så alle menneskene!  Glad for at så mange hadde møtt opp, og trist med tanke på under hvilke omstendigheter de var der for. Så var det bare å stå å vente til klokken ble 19.00, for da skulle toget gå. De fleste andre steder i Norge startet toget sitt 18.00, men vi valgte å starte 19.00.   Butikker og alt stengte 18.00, så selv de kunne ha muligheten til å bli med på toget, noe som i seg selv er fantastisk å tenke på at de gjorde.

Når klokken nærmet seg 19.00 staret folk å tenne på faklene sine, og de første startet å gå. Tok en liten stund, så startet jeg å de jeg gikk med å gå også.  Var en sterk følelse man fikk når man så rundt seg, og så flere hundre mennesker gå side om side til støtte og vise at vi står sammen som ett!  Vi gikk opp til kirken, og der fikk man større inntrykk over hvor mange det faktisk var! Vi stod der, og hørte på varaordføreren Thor Hals tale til folket, så var det en person som var på Utøya når det skjedde som talte, og fortalte hans historie om hva som skjedde, så avsluttet en mann med en sang han hadde lagd som var utrolig nydelig btw!  Fikk filmet sangen, men ettersom det er HTC Hero jeg filmet med og tok bilder, ble det dårlig kvalitet på både og!  Men vil legge det ut allikevel, så dere har noe å se på!  Og hør på sangen, og fortell meg hva DERE syns!  Men etter sangen, gikk jeg og noen venninner bort til muren rundt kirken, hvor vi la på blomstene og lyset som jeg kjøpte på Mester Grønn som jeg egentlig skulle bruke som fakkel. Når vi var ferdig med det, gikk vi videre ned til rådhuset hvor jeg signerte et kondelansebrev med en liten hilsen til familien hvor jeg fortalte at mine tanker er med familiene og de pårørende til de som mistet livet under angrepene, deretter navnet mitt.   Og etter det, var det på tide å ta turen hjem.  Og det var vel alt for denne gangen..  Men dere, sørg for å sjekke ut sangen! Beklager så mye for kvaliteten, men det er verdt det!  Jeg håper virkelig den sangen blir gitt ut!

 


26.07.2011 kl.00:57 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Grillfest og overnatting!

Hei, hei alle sammen! 

Satt nettopp en times tid og hadde skrivi det fine og perfekte innlegget, men ettersom jeg er ganske elendig på blogg, og tenkte jeg skulle laste opp noen bilder fordi folk maser så sykt om det, greide jeg så klart å slette mitt tidligere innlegg før jeg fikk publisert det, så jeg orker ikke sitte en time til og prøve å tenke meg fram til et nytt, eller hva jeg hadde skrivet i det forrige, så dette blir ganske mye kortere!


Jeg og familien min har dratt opp til Hedmark for å delta på den årlige grillfesten til etterkommerne av oldemor, og hadde like morsomt i år som var har hvert år! Var koselig å møte igjen familie og slekt som man kun møter en gang i året, og vi hadde det morsomt med god mat, drikke og leker for både store og små!  Alt fra ringspill, kubb og quiz, til å gjette antall non-stopp i en krukke!  Og når mørket senket seg, fortsatte barna å leke med sitt, mens de litt eldre hadde det morro på sin egen måte!  Med andre ord, drikkings på høyt nivå!  Når det var på tide å komme seg hjem og til sengs, hadde jeg og familien min leid en hytte av fetteren til moren min som driver et villmarkssenter kalt Dæsbekken villmarkssenter, så vi sov der for natten! Og det bringer oss fram til idag. Når vi våknet idag morges, var det frokost i festsalen! Var veldig koselig, og anbefaler de som er i Hedmark traktene å stikke innom hvis dere skulle trenge et sted å sove for natten!  Dro deretter hjem til mormor og morfar, og tok farvel med dem, ettersom de skal på trekkspillfestival i Sverige, noe som ga oss muligheten til å låne huset dems en ukes tid mens de er borte!  Og det takket vi så klart ja til, så nå skal jeg ha ferie en ukes tid på Kjellmyra i Hedmark!  Som sagt, skal slenge med noen bilder ifra igår og idag, så krysser fingra på at jeg ikke sletter innlegget denne gangen, for da gir jeg opp! 

Vi blogges! <3 

 

bålet i midten av lavoen vi var i!

Pappa!

Jeg, Nicolai og Cecilie!

Pappa og onkel som står og griller! Og onkel hater å bli tatt bildet av!

bare en liten del av maten vi spiste!

Prøvde å lære fetteren min å gå på stylter!

Deretter var det min tur!

Og ble ganske fornøyd med innsatsen! ;P

Og så var det pappa sin tur!

Lavoen vi satt og spiste i, og noen få av de som var der!

Godt med mat!

Barna leker!

Og de voksne slang seg på etterhvert!  Her leker vi "Rætti ægg" !

En liten del av quizen vi hadde, hvor vi skulle gjette tegneseriene!De som var der iår, minus et par!Premieutdeling for vinnerlaget av Quizen! 

Jeg og noen av tremenningene mine plus fetter og kusine sitter og koser oss rundt bålet!

Hytta vi sov i!

Litt av dyrelivet man kan se på villmarkssenteret!

Og litt til!Og ennå litt til!Pride Park!

Hei,hei alle sammen!  

Da er endelig festivalen her som alle skeive gleder seg til hele året!  Nemelig Skeive Dager!  Den har jo foregått i en ukes tid nå, og nærmer seg slutten faktisk, men ettersom jeg er så utrolig aktiv på bloggen, tenkte jeg at jeg ikke skulle blogge om det før jeg selv hadde tatt turen innom Skeive Dager i Oslo, noe jeg gjorde igår!  Da var jeg på Pride Park i hele går sammen med to venner av meg som heter Andreas og Amir!  Vi hadde det utrolig morsomt, ble kjent med nye mennesker og alt! Også ble vi faktisk intervjuet av Juntafil på direkte, så hvis det var noen av dere som hørte på det igår, og hørte 3 gutter ved navn Fredrik, Andreas og Amir som ble intervjuet, så var det oss!  Og for de som vil høre på det opptaket av oss, så kan dere gå inn på juntafil.no og høre på sendingen dems ifra 23.06, også er det ganske tidlig i sendinga.  Etter sang nr 2 blir vi intervjuet! :)   Men bortsett fra det ble det mye gåing rundt, treffe nye folk, gå fra stand til stand å se på litt forskjellig og spise god mat, is og vaffler!  Og når kvelden nærmet seg drakk vi litt, danset endel, og etter det stakk vi på Elsker som er en homobar i Oslo!   Og når jeg endelig skulle hjem etter en lang kveld, skulle jeg og Andreas ta toget sammen.  Han skulle av i Ski, og jeg skulle til Askim.   Men når jeg stod på Oslo S, så gikk det ikke noe tog til Askim. Så jeg ble stående og se ut som en idiot.  Tok toget til Ski sammen med Andreas, hvor planen var da at jeg måtte holde meg våken, og vente på morgentoget som går halv 6 fra Ski til Askim, men HELDIGVIS kunne jeg sove hos Andreas!  Så da gjorde jeg mye heller det!  Og takk nok en gang, Andreas, hvis du leser dette ;P    Så nå har jeg endelig kommet meg hjem, og er sliten som fy!  Så idag skal jeg bare slappe av og ta det rolig!  Forresten, legger ved en film ifra Pride Park som Gaysir filmet igår!  Så dere som ikke helt vet hva Pride Park er, kan ta en titt på videoen, så får dere se der!  Og for de som ikke har tatt turen innom, anbefales det på det sterkeste!  Er ikke KUN for skeive altså, heterofile er like velkomne som alle andre! :)

 

Vi blogges <3

 

 

Langhelgen er over!

Hei, alle sammen! 

Da var det søndag kveld, og langhelgen er offisielt over!  Kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort, selv om det er det samme gamle om og om igjen.  Var på besøk hos foreldrene mine i helga!  Var der ifra Fredag til Lørdag, og det samme var hun ene søsteren min som også har flyttet hjemmefra, så hele familien var samlet igjen!  Er veldig sjeldent det skjer for tiden, noe som så klart er leit!  Men var ikke bare familien som var der! Lillesøsteren in har fått en ny type, så han var også der, så jeg fikk hilst på han for første gang, også var en venn av meg med utover også!  Ble så klart drekking og morro, alt fra BUZZ til Gull Geni, hvor vi endte opp med å lage våre egne regler!  Hvem trenger regler når man har fantasi?  Når det begynte å nærme seg midt på natten, dro kameraten min hjemover, og ettersom jeg var sliten etter jobb tidligere på dagen, tok jeg kvelden.  Tok ikke lang tid før jeg sovnet, og sov til langt utpå lørdags ettermiddag!  På lørdagen grillet vi og koste oss, og senere på dagen kom kameraten min tilbake for å hente meg, og da hadde han tatt med en kamerat til, så endte med at de ble med på et par runder til med BUZZ, før vi endelig tok kvelden og dro hjemover.   På Søndag derimot tok jeg turen til byen, og møtte ei venninne som jeg sjeldent møter, så stakk vi på Balkan og spiste kebabpizza!  Og på mandagen som har vært idag, har jeg ikke gjort annet enn å slappe av foran pc og tv, og ellers bare rydda og tatt oppvask!   Men alt i alt har det vært en koselig helg!  Og det var alt for denne gangen :)  

Vi Blogges!

Q:  Hva har dere gjort i helgen?

Intervjuet!

Hei, hei, alle sammen! 

Antar dere er spent på å høre hvordan det gikk med intervjuet ?   Vel, tenkte jeg skulle fortelle litt om det da ;P                 Var jo i Oslo, skulle egentlig ta tog, men like før jeg skulle gå ned til stasjonen, kom en venn, og han tilba seg da å kjøre meg til Oslo, så det var nice :P   Møtte journalisten Maia, som hun heter, på Aker Brygge!  Ganske så koselig dame!  Stakk til en av homobarene i Oslo kalt London!  Han kameraten min som var sjåfør ble med han og, selv om han er heterofil! Så spanderte hun noe å drikke på meg og kameraten min (slapp av, kun Cola), og starta vi!   Spurte hovedsaklig om min komme ut fase, men sporte av i samtalen et par ganger :P  Var også en eldre mann som kom bort, og sa til Maia at hun var heldig som var omringet av så kjekke gutter.  Så det var jo et litt orginalt sjekketriks, vil jeg tro!  men så tok vi noen bilder og sånt også, så eneste som gjenstår, er jo å se når det blir utgitt, for det er ingen spesifikk dato det kommer til å bli publisert.  Så når det kommer, legger jeg det nok ut her på bloggen ;P   Men var iallfall en utrolig morsom dag, og en morsom opplevelse :D  

Vi blogges! <3

30.05.2011 kl.18:15 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Gratulerer så mye til vinneren av Norske Talenter 2011!

Hei hei, alle sammen! 

Har ikke lest igjennom noen andre blogger på en stund, men kan vedde på at jeg er ikke den første som blogger om Daniel J. Elmrhari, vinneren av Norske Talenter 2011!  Men uansett!

Vil bare si gratulerer så mye med en velfortjent seier!  Sett finalenummeret en god del ganger nå, og blir ikke lei! Alt er jo perfekt! Dansrutiner og musikk er uten tvil det beste som var i finalen!  Kan jo si at Tord gjorde det uten tvil bra han og, MEN langt ifra like bra som Daniel.  Så jeg mener det var en enkel seier for Daniel!  

Sendte også Daniel en melding på youtube, faktisk, og gratulerte han personlig.  Og det som overrasket meg, var at jeg faktisk fikk svar!  Det å se at selv om han vant Norske Talenter, så tar han seg (eller moren hans) seg tid til å svare på fanmail på youtube! Det ser jeg på med stor respekt for!

Så igjen, gratulerer så mye til Daniel J. Elmrhari, vinneren av Norske Talenter 2011!

Man finner også mange forskjellige klipp av Daniel på youtube, men sørg for å gå innom profilen HANS hvis du skal subscribe! Hans youtube account er:  

http://www.youtube.com/user/elmrhari 

 Audition:

Semifinale:

Finale:

 

Men nå skal jeg stå opp, og gjøre meg klar for å dra til Oslo og møte journalisten fra GS!  Ønsk meg lykke til, alle sammen! :)

Vi blogges <3

GOD H8S FAGS!

Hei, alle sammen! 

Så nettopp dette klippet på youtube, of ølgte jeg MÅTTE dele det med andre.  Jeg hater vold mer enn noe annet her i verden. MEN, hadde jeg møtt en av disse folka, og jeg hadde hatt et balltre i hånda.  Vel, da kunne det ha skjedd et par ting, for å si det sånn.  Dette er et klipp av Westboro Baptist Church, som gang på gang driter seg loddrett ut.  Dette er dems respons på NO H8 kampanjen. GOD H8S..  Noe av det DUMMESTE jeg har hørt!  Bare se selv, og bedøm hva dere selv syns!

 

 

 

Ja, hva syns dere?   Kommenter og fortell meg hva DERE syns om Westboro Baptist Church!

Oppdatering på Gaysir intervjuet!

Hei, alle sammen!

Ikke mye som skjer om dagen, akkurat. Jobber og "sliter" som vanlig, og ellers bare tar livet mitt med ro! Blir nok ikke noe nytt innlegg på noen dager, så får kose dere med det lille jeg gir dere idag!  

Husker dere jeg snakket om at det var ei journalist ifra GS som ville intervjue meg ?   Vel, hørte liksom aldri noe mer ifra ho, så trodde jo kanskje intervjuet hadde blitt lagt i glemmeboken hennes eller noe sånt. MEN, så fikk jeg plutselig mail av ho igjen her om dagen! Forklarte at hun hadde hatt så mye å gjøre og hun beklaget seg for det, men lurte på om det fortsatt var mulighet for et intervju, fordi hun ville jo fortsatt intervjue meg!  Og så klart vil jeg jo fortsatt det!  Er jo ikke hver dag en av Norges mest populære internettsider (iallfall i homomiljøet) og en av min topp 3 favorittsider lurer på om JEG har lyst til å bli med på et intervju! Skulle jo som regel vært omvendt, hvor jeg tryglet og ba om et intervju! Og før noen spørr, mine 2 andre favorittsider er så klart facebook og youtube! Men iallfall, så klart sa jeg ja, og ble enige om at jeg skal møte henne i Oslo til helgen, noe jeg så klart ser frem til!

Så er vel ikke så alt for lenge til jeg legger ut et innlegg om hvordan det gikk i Oslo, muligens om litt info om når det blir utgitt og litt forskjellig, og så klart legger jeg jo ut en link til selve intervjuet når det blir utgitt!  

Håper dere følger med videre iallfall da, og gleder dere like mye som meg til intervjuet!

Så vil jeg ønske dere alle en fin dag videre, og så klart en god helg i tilfelle jeg ikke poster noe nytt innlegg før helgen smyger seg innpå!

Vi blogges! <3

 www.gaysir.no

25.05.2011 kl.20:44 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Unnskyld, alle sammen!

Hei, alle sammen, og beklager så mye for at jeg ikke har blogget i det siste!  Er ganske uaktiv på bloggen, i know, men har liksom ikke så mye å skrive om!  Men kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort siden sist jeg blogget da! 

Starter med Fredag den 13.Mai da!  Var på jobb som vanlig, men med en liten vri!  Etter jobb, hadde vi fest på jobben :P  Sjefen hadde handlet inn øl, cider og vin. Så når klokka slo 16.00, startet vi å drikke og bare hadde det morsomt! Sjefen tok med seg xboxen sin sammen med Kinect, så mens noen spilte Kinect, spilte andre PS3, noen koste seg foran Nintendo Wii, men de fleste av oss satt rundt pokerbordet!  Etter et par timer, var det pizza!  Så ble det mer fyll, musikk, dansing og generelt sett bare kose seg!  Og når klokken begynte å nærme seg 23.00, var det ut på byen i Ski på et utested kalt "Bowlers" ?  Første gang jeg var der, og mest sannsynlig siste :P  Gjennomsnittlig alder på Bowlers var vel rundt 35, vil jeg tro.  Og for å påpeke hvor flaut det var..  Jeg og 2 av mine kollegaer stod å dansa, så kom en dame på rundt 50, og begynte å danse med meg...  Og da mener jeg ikke sånn ungdommelig party dansing, neida! Men intim type tango dans.  Jeg lo og lo mens vi danset, og ho bare fortsatte! Når sangen var ferdig, bukket jeg fort, og LØP ned til plassen hvor vi satt!  Når klokken nærmet seg 02.00, var det hjem til sengs!

Så var det 17.Mai da!  Som alle andre her i Norge, eller de fleste iallfall, tilbragte jeg så klart den ute sammen med venner og familie!  Spiste is, drakk brus og så på borger toget!  Ble skuffa over russen i borger toget i år derimot.  Blir bare kjedeligere og kjedeligere for hvert år.  Det som var morsomt, derimot, var å se fetteren min som var russ i år, drita full i en slags minihenger, bli dratt etter russebilen sin!  Menmen :P

Og det er de to dagene hvor det faktisk har skjedd noe som er verdt å blogge om siden sist!  Så det var nok alt for denne gangen, så får dere kose dere videre, alle sammen!

Vi blogges!

Bursdag!

Hei hei, alle sammen!

Har dere en fin søndag? :)  

Kan jo fortelle hva jeg har gjort hittil!  Litt før halv 1 idag ble jeg oppringt av en kamerat som heter David, som fortalte meg at jeg måtte stå opp, fordi jeg skulle i bursdag idag klokka 2!  Fadderbarnet mitt blir 1 år i morgen, derfor skulle vi feire det idag med familien til moren til barnet, pluss meg :P  Jeg hadde jo ikke fått no invitasjon på forhånd, så jeg spratt jo opp og gjorde meg klar, og dro i bursdag til Emrik! Var veldig koselig da, spiste kake og gele, og ellers bare satt å snakka! Hadde jo ikke noe tid til å kjøpe gave eller noe sånt, så det får jeg kjøpe til uka som kommer! Fikk heller ikke tatt noen bilder, ettersom jeg ikke har kamera, og telefonen min er elendig når det gjelder bildekvalitet.  Men jeg har en ide!  De andre tok jo så klart bilder, og moren til barnet har også en blogg, så i løpet av dagen vil nok bildene ligge der! Så for de som er interessert i å se bilder fra bursdagen, gå til http://blomsterenglene.blogg.no/  !   Anbefaler også bloggen hennes, hvor ho forteller om hvordan det er å være ung og ha to barn, og hva de ellers driver med om dagene!  Og en ting er sikkert.  Hun er mye mer aktiv enn meg som blogger!  Anyways, dere får ha en fin søndag videre, og kose dere mye i varmen!

Vi blogges!

08.05.2011 kl.17:42 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Gay Education!

heihei, alle sammen :)  

Natt til første Mai, og jeg sitter hjemme alene :(   Men jeg klager ikke!   Feirer på min egen måte jeg!  Coca Cola, Snacks og en god film litt senere, og jeg er strålende fornøyd!

Anyways. Har så fryktelig lite å skrive om for tiden, så for å holde meg oppdatert på bloggen, slenger jeg ut en video for dere!  Dette er en video for de som kanskje er innom bloggen som lurer litt på homofili og hvordan man "blir" det, og alt sånt!  Så håper denne videoen hjelper, så kanskje jeg ikke får så mange dumme spørsmål av folk fremover!  Btw, når jeg sier dumme spørsmål av folk, men jeg ikke her inne, unntatt et par på "spørsmål og svar" innlegget mitt, men ellers i hverdagen min liksom.  Folk som spørr om alt mulig når det gjelder homofili.  Men iallfall. Enjoy the video!

 

 

 

Det var alt jeg hadde for denne gang!

Vi blogges <3

30.04.2011 kl.23:19 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Et lite kjedelig innlegg

Hei, alle sammen!

Ettersom det fortsatt er folk som maser om at jeg skal bli mer aktiv, så får jeg vel slenge inn et lite kjedelig innlegg om dagen min idag.  Finnes jo grenser for hva man har tid til i hverdagen, men okei.

Startet jo dagen min med å stå opp, som alle andre her i verden gjorde.  Dusjet, fikset meg og dro på jobb. Rett etter jobb derimot ble jeg med en venn for å passe på barna hans mens ekskjæresten var og trente. Når klokka da endelig ble 7, dro jeg en tur ut til familien min i Trøgstad og hilste på der, får jeg så tok turen min hjemover. Kom hjem for ikke så lenge siden, og skal jobbe resten av kvelden.  It sucks, i know.  Men jeg takker gudene for at det kun er imorgen igjen før helg!  Og det var dagen min :)

Forresten, til alle dere som maser om at jeg skal bli mer aktiv.  Jeg har en liten ide.  JEG skal blir mer aktiv på innlegg og diverse annet når DERE blir bedre på å kommentere.  Vil virkelig ikke klage over sånt, men er utrolig kjedelig å blogge når det så og si ikke er noen kommentarer å lese tilbake.  Føles ut som om ingen leser bloggen, hvis dere skjønner.  Så.. Når de som faktisk leser bloggen klager over at jeg trenger å bli mer aktiv.  Ta en titt i speilet!  Enkelt og greit ;P    Og tror jeg skal slutte helt med sånne spørsmål som jeg har på slutten av noen av innleggene mine, fordi de blir ALDRI besvart.   Anyways..

 

Vi blogges! 

<3

Lady GaGa + Glee = ELSK!

Heihei, alle sammen :) 

Fortsatt ikke tatt meg tid til å bli mer aktiv på bloggen, men tenkte jeg skulle gjøre et lite forsøk nå iallfall!  Og dette innlegget skal handle om favoritt tv-serien min Glee!   Og for de som ikke liker det..  gå å dø, Glee er best!

Anyways..  Lastet ned den nyeste episoden istad, og ja, jeg vet det er ulovlig å laste ned.. men jeg greier IKKE å vente til det kommer på norsk tv eller noe, så jeg MÅ.   Men denne episoden er vel kanskje den beste hittil!  Og grunnen til det er 2 ting.  Kurt og Lady GaGa.  Vil ikke spoile noe for de som ikke har sett det, men en ting må jeg spoile.  Sangen til GaGa som de spilte.  De fleste har sikkert gjettet det allerede.  Ja, nettopp.  Born this way!!!  Ble skikkelig glad når jeg de avsluttet episoden med den sangen!  Letet etter selve klippet på youtube, men på grunn av copyright og alt sånn tull, fant jeg dessverre ikke noe. Så dere får nøye dere med sangen.

 

 

 

Vi blogges! :)

 

PS.  MÅ nesten fortelle.  Satt nettopp på Chatroulette og kjedet meg som vanlig, så var det ei jente som kjente meg igjen pga bloggen min.  Hun var tydeligvis en fast leser, så det antar jeg at ho ser dette innlegget!  Så en liten shoutout til jenta som kjente meg igjen på chatroulette for en halvtime siden ca!  Internettet kræsja, så fikk dessverre ikke vite navnet hennes eller noe :(  

Påskeferie!

Heihei, alle sammen :) 

Har dere en fin påskeferie?  Det har iallfall jeg :)   

Idag har jeg vært i Moss hos tante og onkel, sammen med familien min og mormor og morfar for å feire bursdagen til onkel som har bursdag 20. April :)   Så utnyttet jo finværet, og grillet for første gang i år!  Koste oss med god mat og drikke, og bare satt og snakket sammen om alt og ingenting!

Det er i så fall hva jeg har gjort hittil i påskeferien, og for øyeblikket sitter jeg hjemme hos mine foreldre i Trøgstad og skal sove her i natt!  Får bare håpe jeg ikke dør av kjedsomhet, ettersom de bor LANGT ute på landet! Neida, er koselig her da :)   også har katten dems fått unger for ca 8 uker siden, så leker jo med kattungene også, så har iallfall noe morsomt å gjøre! Når det gjelder resten av ferien derimot, har jeg absolutt ingen planer!  Bare slappe av og ta livet med ro, antar jeg.  Så hvis det er noen som vil finne på noe, ikke nøl med å si ifra!

Anyways.  Har fått mye kjeft om at jeg ikke legger ut bilder i innleggene mine av min kjære masete lillesøster, så legger med et par iallfall.  Er ikke noen interessante bilder, men er bedre enn ikke no, så ikke klag!

 

- Storesøster, Mormor, Pappa, Onkel, Morfar og Mamma :)


- Onkel som er grillsjefen!

- Meg og den ene fetteren min

- Pappa har veldig mye rart for seg!

- Meg og storesøsteren min :)Det var de bildene jeg følte for å legge ut!  Skulle gjerne lagt ut et par til, men den ene fetteren min skulle absolutt IKKE bli lagt ut bilde av på nettet, så skyld på han :)

Anyways, dere får ha en fin påske videre, alle sammen! Skal også prøve å bli litt mer aktiv på bloggen min, har fått mye kjeft av diverse lesere som syns jeg ikke er aktiv nok. Men men, får ta det som det kommer!   Snakkes :)

Q -  Hva skal dere i påsken da?

HJELP MEG Å LAGE SANG!

hei alle sammen :)

lenge siden sist, i know.. men som jeg har sagt nå utallig mange ganger før, så er jeg en ganske kjedelig homo som ikke har så mye interessant å skrive om eller fortelle, så hvorfor dere fortsetter å lese, skjønner jeg virkelig ikke.  Men iallfall!  Nå har jeg noe jeg kan skrive om!

Jeg satt å hørte på en av mine yndlingssanger på toget på vei til jobb her om dagen, også er det så mange som har sett en video jeg har på youtube, hvor jeg har lagd en sang, faktisk.  En remix av One Republic sin Apologize. Anyways, så er det mange som har sagt at jeg burde ha lagd en egen melodi og sånt, fordi de syns det kunne blitt bra.  Så guess what?   bestemt meg for å faktisk gjør det.   Så snakket med en venn av meg som hjalp meg å lage en beat til sangen! Så jeg har nå samplet Yann Tiersen, og skal lage noen vers til på den teksten jeg i Apologize videoen min!
Men NÅ kommer det morsomme vet dere..  jeg vil ha hjelp fra DERE!   jeg legger ut beaten vi har lagd her sånn, så kan de som vil hjelpe oss med å finne på et vers eller to selv som de syns passer til beaten, og legge som kommentar på innlegget her, så kanskje vi tar med et av versa deres ;)   Har to krav derimot.

Den må være på engelsk, og den må handle om ulykkelig kjærlighet eller forelskelse!

Så lykke til alle sammen!   I am counting on you, og jeg håper dere liker beaten vi har lagd! :)

 

Vi snakkes!

Første dag på jobb!

Heihei, alle sammen!  Ny dag, nye muligheter!

Har jo ikke skjedd så mye spennende idag, men var første dagen min i ny jobb idag, så tenkte jeg skulle fortelle litt om den, for å holde bloggen igang i disse stille stunder!  Men ja, skjedde jo ikke all verden på jobb idag akkurat, har vært under opplæring idag sammen med 6 andre nye ansatte, og kurset fortsetter i morgen!  Så når jeg starter min karriere som telefonselger blir vel litt senere denne uken, håper jeg!  Gleder meg vilt til å starte å ringe rundt og plage folk ;) 

Men bortsett fra det har jeg ikke akkurat gjort så mye :P  Kom jo nettopp hjem, og dere vet hva dem sier. Kvelden er jo ennå ung!  Men ønsker dere iallfall alle sammen en fin dag videre!

Vi Blogges!

Q:  Hva har dere gjort idag?

Gaysir!

Hei hei, alle sammen!

Sorry at jeg ikke har vært så aktiv i det siste, men har rett og slett ikke noe interresant å blogge om :(  så jeg beklager virkelig dette, men jeg er, enkelt og greit, en kjedelig person!  Men nå nettopp skjedde det noe morsomt noe som jeg syns fortjener å bli nevnt i bloggen!  Satt å kjeda meg på pcen som vanlig, og la merke til at hotmail innboksen min var over 10, så var på tide å lese de jeg hadde fått, og blant de 10 var en email fra gaysir!   En journalist fra Gaysir har tydeligvis vært innom bloggen min og lest den, og syns historien om at jeg kom ut som 11 var ganske interessang eller noe, så de vil gjerne intervjue meg og legge det ut på Gaysir!  Og så klart takket jeg jo ja, for det kan jo bli morsomt!  Har jo allerede blitt intervjuet av Spreeonline.no i noe kalt "Ukens gutt"!    Og for de som leser bloggen min og som ikke vet hva Gaysir er, ELLER spreeonline, kan jeg fortelle dere det.  Gaysir er en møteplass på nett for LGBT samfunnet!   Og spreeonline er en hjelpeside for unge skeive for å hjelpe dem å forstå hva dem er, og hvis de trenger noen å snakke med om det og sånt.  Så hvis dere ikke har vært innom å sjekket det, så anbefaler jeg det på det sterkeste!  Men iallfall, dere får holde dere oppdatert, så får jeg vel legge ut en link eller noe til intervjuet når det blir ferdig og sånt, selv om det kan ta en liten stund!  Anyways, legger med en link både til Spree og til Gaysir! Men det var alt jeg hadde for denne gang!

Vi blogges!

 

Linker:

www.spreeonline.no

www.gaysir.no

23.03.2011 kl.21:35 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Søndag morgen!

Hei hei, alle sammen!

Håper dere alle har hatt en fin helg, for det har iallfall jeg :)

Igår skulle jeg egentlig bare slappe av hjemme og sånt, også skulle jeg og en kamerat på kino egentlig, men rett etter at vi hadde bestilt billetter til filmen vi skulle se, ringte en annen venn og inviterte oss på fest.  Så da ble det fest istedenfor :P  Også klart måtte vi ut på byen hvor jeg møtte andre jeg kjente, og spesielt ei venninne som jeg stod å dansa med hele kvelden, og det var morsomt!  Særlig fordi en gutt som ho driver med, ble dritsjalu siden han ikke trodde på at jeg var homofil.  Så hvis du leser dette her en gang, så jo.  Jeg ER homofil!  Men uansett.  Idag skal jeg bare slappe av litt, så skal jeg vaske leiligheten også!  Så dere får kose dere videre alle sammen, og ha en fin søndag!

Vi blogges!

Q:  Hva gjorde dere i helgen?

 

ENDELIG ER DEN HER! SPØRSMÅL/SVAR VIDEO!

 

Og igjen!  Beklager så mye for at det tok så lang tid!   Og tok jo evigheter å laste den opp til youtube,

starta med filmen for 3-4 timer siden... 0.o

Beklager så mye!

Hei, alle sammen!

Beklager så fryktelig mye at jeg ikke fikk lastet opp video, men fikk brått mye å gjøre!  Fikk besøk av en kamerat og sånt, og etter han stakk ble jeg bare dritt trøtt, så er ganske trøtt nå :(

Men jeg LOOOOVER å gjøre det enten lørdag kveld når jeg kommer hjem fra Hedmark, ELLER senest søndag!  Blir vel helt sikkert et innlegg på lørdag anyways om hvordan turen til Hedmark var :)

Så inntil da!

Vi blogges!

<3

Guttetur!

Hei alle sammen!   Nå gir faktisk "alle sammen" mer mening enn før, for har vist fått en del lesere på de hele 2 dagene som bloggen har vært oppe :)

Men er ikke det jeg skal snakke om da:P

Det jeg skal snakke om idag, er guttetur!    Jeg fikk brått en invitasjon av min kjære fetter om å bli med han opp til Hedmark for å besøke mormor og morfar! Og ettersom jeg ikke ser de så ofte, sa jeg så klart ja!  Så i morgen skal jeg ta toget til Oslo for å møte fetteren min på jobben hans, så skal vi kjøre opp til Kjellmyra, Åsnes som igjen ligger i Hedmark! kun 3 timer unna Askim!   Så det kan bli morsomt!  Så skal vi jo så klart sove over en natt da, så får vel dessverre ikke tid til å møte venner og bekjente jeg har der oppe :(   men men, morsomt blir det uansett!

Tror ikke jeg får blogget noe særlig da imorgen eller på lørdag ettersom jeg blir borte, men kan jo trøste dere med en ting da !   litt senere idag skal jeg prøve å få filma litt hvor jeg svarer på spørsmål fra spørsmålsrunden ettersom jeg føler jeg har fått inn nok spørsmål, så skal prøve mitt beste å få lagt den ut senere idag!  Så det må dere følge med på!

Så inntil da får dere kose dere videre, og ha en super helg!

Vi blogges!

OMG!

Hei, alle sammen!  igjen...

Følte brått en stor trang for å fortelle dere dette, men som dere kanskje vet, opprettet jeg bloggen igår, og har allerede fått 288 sidevisninger!  Og vet ikke med dere, men JEG syns det er overraskende mye :P   Og ikke nok med det!  Ligger på 3. plass på topp 100 bloggere fra Askim idag :D   Så tusen takk for alle som har vært innom siden min! ^^

Åjo!  Vil også sende en hilsen til min lillesøster Victoria som hjalp meg med design og alt sånn på bloggen min! Den ble perfekt :D  Så hvis det er noen som trenger hjelp med sånt, så spørr ho, så kanskje ho sier ja ; )

Også MÅÅÅÅÅ dere sjekke ut bloggen hennes!    Den er interresant, og ho er veldig aktiv på den, noe som tyder på at ho må virkelig se og komme seg ut mer ;)     jk jk  !    anyways!   sjekk den ut!

http://vict0rya.blogg.no

 
Kom ut av skapet når jeg var 11!

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg idag også da, og prøve å fylle opp bloggen min med noe nå som den er så tom helt i starten!  Men iallfall, det jeg tenkte jeg skulle fortelle om idag, var litt av min livshistorie og hvordan det var å komme ut av skapet og litt sånt :)

Kan jo starte med å fortelle at jeg var jo ganske ung når jeg forstod at jeg var homofil. Var faktisk ikke eldre enn 10 år. Og dere lurer sikkert på hvordan jeg fant ut at jeg var homofil, som så mange har spurt meg om igjennom tiden. Så kan vel fortelle resten av Norge det også!  Satt å så på tv engang, men husker ikke hva, og i filmen eller serien eller hva det var, var det en gutt jeg husker jeg ble tiltrukket av.  Og når man er 10 år, og blir brått tiltrukket av en gutt på tven, så er jo det ganske nytt og skremmende.  Jeg viste jo ikke hva jeg skulle tro, og tenkte egentlig ikke noe særlig mer om det.  For meg var jo dette egentlig helt naturlig. Hadde jo ikke egentlig tenkt så mye om hva det vil si å være heterofil eller homofil og sånt. Men var vel ikke lenge etter at jeg da faktisk skjønte at jeg var homofil, ettersom alle andre gutta snakka om jenter, mens eneste jeg greide å tenke på var gutter. Året etter, når jeg da var 11, fortalte jeg det til familie og venner!  Husker faktisk ikke hvordan jeg gjorde det, eller noe sånt, men er en spesiel ting jeg husker derimot. Dere skjønner, jeg har 3 søstre, og når jeg da fortalte dem det, tror jeg det var ho eldste, som da heter Christina, som svarte fort tilbake: "å så kult! da kan vi jo shoppe og se på gutter sammen!"

Så med andre ord, så har jo familien min støttet med helt siden jeg kom ut av skapet!  Noe som har betydd veldig mye for meg, og jeg føler meg veldig heldig som har en så forståelsesfull familie! :)

Men, dessverre, så var det ikke alle som følte det på lik måte som familien min gjorde. Dere kan jo selv prøve å tenke dere hva gutter på 11-12 års alderen tenker om homofile, og hva som skjer hvis noen kommer ut i den alderen.  Så med andre ord, så ble det en del mobbing.  Hver dag, så og si. Kunne ikke gjøre noe uten at jeg skulle møte på noen som absolutt skulle ha noe imot meg og min legning. Uansett hvor jeg gikk var det alltid noen som skulle skrike "jævla bøg", "soper" og diverse andre ufine gloser. Så man kan jo si jeg ble dritt lei av det.  Og når jeg startet på ungdomsskolen ble det bare verre, dessverre. Når gutter begynner å bli litt eldre og sterkere, skal de jo så klart tøffe seg for alle andre, så ord ble fort til fysisk kontakt, dytting og til tider slåing. Jeg ble fort kjent i Askim blant folk på min alder fordi jeg var homofil, og var jo så klart en del av de som absolutt skulle gjøre livet mitt surt for meg.  Og dette fører meg så til en ting jeg gjorde, som jeg angrer sykt på selv den dag idag.  Jeg ble så dritt lei å bli mobba og slått, at jeg simpeltent gikk inn i skapet igjen. Og jeg vet hva dere tenker, så la meg forklare hva jeg mener.  Jeg fortalte alle at jeg var blitt heterofil igjen, og fikk meg ei kjæreste sånn at folk skulle faktisk tro på det. Så med andre ord, jeg løy for alle, og jeg løy for meg selv. Jeg benektet hvem jeg var og er, og det angrer jeg fortsatt på at jeg gjorde.  Men, here's the funny part.   Det funka faktisk..  Ble mindre mobba og mindre banka, så akkurat der og da, var jeg ganske fornøyd med det.   Men etter et år eller to, begynte jeg å andre skikkelig.  Så tenkte for meg selv at jeg skulle komme ut av skapet igjen bare jeg var ferdig på videregående skole, fordi da slapp jeg å møte på alle rasshøla hver dag. Så når jeg endelig da slutta på videregående, tok det ikke lang tid før jeg kom ut av skapet.  Og jeg la da faktisk fort merke til en ting. Folk hadde faktisk blitt mer modne!  Selv til den dag idag, har jeg så og si ikke blitt mobba!  Er jo så klart innimellom jeg møter på en tulling som absolutt skal kommentere det, men det er faktisk veldig sjeldent!  Så jeg smiler og er glad, og ganske fornøyd med hvem jeg er den dag idag! :)

Så det var vel egentlig litt om meg og hvordan jeg kom ut og konsekvenser av det og sånt, så har vel egentlig ikke så mye mer å skrive om !

Eller jo, en siste ting.  Jeg vil bare gi en liten hilsen til familien min og de gode vennene jeg har som alltid har støttet meg :)  Uten dere hadde jeg nok ikke vært her idag! :)

 

Men det var alt for denne gang!

Vi Blogges!

Spørsmålsrunde!

Hei, alle sammen!   Ettersom jeg nettopp har startet bloggen og alt, er det sikkert mye dere lurer på angående meg muligens, iallfall kanskje for de som ikke kjenner meg, så tenkte jeg skulle kjøre igang en spørsmålsrunde allerede, selv om det er ganske tidlig i bloggens liv, men er jo en fin måte for dere der ute å bli litt kjent med meg!

Så derfor oppfordrer jeg dere, og ikke minst utfordrer dere alle til å spørre om spørsmål!  Også lover jeg at jeg skal svare på så mange jeg kan!   Åjo, forresten, jeg vil jo så klart legge ut en film av dette, og ikke bare svare kjedelig i et nytt innlegg liksom :)

Så dagens utfordring til dere er:

 

Finn på 3 spørsmål til meg som du lurer på!

 

Legg det igjen i kommentar feltet, og ingen spørsmål er for dumme eller for personlige!

 

Vi blogges :)

It gets better!

Føler jeg bare MÅ dele denne videoen med dere!  Er en organisasjon kalt The trevor project som har kommet ut med et budskap som enkelt forteller at "it get's better"

De fleste har helt sikkert hørt om det før, men sikkert en del som også ikke har det!  så derfor får jeg prøve å dele med de som ikke har hørt om det før med denne videoen!

Enjoy!

 

 

Mitt liv som homofil!

Hei, til de få som bestemmer seg for å sjekke ut denne bloggen! :)

vel, da følte jeg det var på tide med en ny blogg jeg :)

ble så mye tull og rot med den andre jeg hadde,

pluss at jeg var aldri aktiv i det hele tatt!

siste innlegget mitt ble skrevet i desember i 2009,

så følte det var like greit å starte på nytt, med clean sheats!

 

Iallfall, det jeg tenkte jeg skulle bruke bloggen her til da,

var enkelt og greit å fortelle mine historier og livserfaringer om

hvordan det er å være homofil, og de utfordringer det har påført

igjennom mitt liv! (Slapp av, Lars Tangen, har ingen intensjoner om å

stjele ditt spotlight! ;P )

Ogå de blir vel noen videoer og noen spørsmålsrunder,

og mye sånt som alle andre har på bloggen sin og :)

så kanskje jeg får noen fler viewers på denne bloggen enn på den andre :)

Sa det kan jo bli morsomt å se :)

 

MEN, nå helt i starten så trenger jeg faktisk hjelp fra dere der hjemme

som nå sitter og leser dette (Alle 3 av dere!).

Fordi jeg enkelt og greit trenger en header til bloggen!  så hvis noen søte og snille

mennesker der ute er flink til å lage sånt, og som føler for å hjelpe en stakkarslig gutt

med å lage det, så gjerne legg igjen en kommentar eller kontakt meg på facebook!

www.facebook.com/fredrik.johannessen

 

Vi blogges :)

Mitt liv som homofil

24, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits