Skeive Dager 2012 ?

05.06.2012 kl.17:34 i Blogg    15 kommentarer

Heisann, de få som fortsatt leser bloggen min fra tid til annen!

Da var det endelig Juni, og de fleste skeive her i Norge vet vel hva det betyr?  Det gjør iallfall jeg, og har gjort de siste årene! Det er nemlig måneden Skeive Dager går av stabelen!  I slutten av Juni er det igjen duket for Skeive Dager 2012, og jeg skal som vanlig ta turen til Oslo for å møte igjen både gamle og nye venner! Kjenner flere skeive som syns Skeive Dager bare er tull etc, men jeg elsker det! Tiilbringer ikke akkurat så mye tid med andre skeive, derfor elsker jeg å endelig tilbringe litt tid med så og si KUN skeive iallfall en gang i året!  Og jeg tviler på at jeg er den eneste!  Og etter hva jeg har sett, så kommer det til å være mye morro å kunne se og gjøre i år! Blant annet har en venn av meg invitert meg til et Stand Up show hvor han skal opptre, og det vil jeg jo så klart se! Og så klart så er det jo Pride Park igjen også! Og for de som ikke vet hva det er, så kan dere se på denne videoen:

 

Det var en liten video ifra fjorårets Pride Park, hvor jeg og noen venner av meg var ifjor! Lurer på om jeg ikke blogget om det ifjor?  Husker faktisk ikke, og orker ikke bla igjennom bloggen min for å finne det ut heller! Men uansett.. 

Forresten, imens jeg fortsatt har oppmerksomheten deres! (tror jeg) 
Fikk en fin liten e-mail ifra Tempur her forleden dag! Og vi inngikk en liten avtale! Jeg skulle linke til et par ting på siden dems, i bytte mot at jeg fikk 350 kr for det!  Good deal? I think so!  Så hvis de av dere som er på utkikk etter en ny seng, en madrass eller kun en pute nå som sommeren er her, ta å sjekk ut linkene! Er vel på tide å bytte ut vinterdyna med sommerdyne nå vel? ;)

http://www.tempur.no/SENGER--MADRASSER/SENGER-FRA-TEMPURGOD-NATTESOeVN-FOR-ALLE.aspx

http://www.tempur.no/SENGER--MADRASSER/MADRASSER-FRA-TEMPURGOD-NATTESOeVN-FOR-ALLE.aspx

http://www.tempur.no/PUTER.aspx

So help a brother out?  Klikk på linken, og sjekk ut Tempur sine produkter? Da hjelper dere meg med å bli 350 kr rikere, og i bytte, kan dere få en klem av meg hvis dere ser meg på ekte! Bare si at jeg skylder dere en klem pga dere trykket på linken, så jeg vet det ikke er en fremmed gærning som løper bort til meg for å få en kos!

Anyways! Så for de av dere som skal på Skeive Dager i slutten av måneden, gjerne stopp opp for en prat hvis dere vil!  Alltid koselig å bli kjent med nye folk! Og for de av dere som ikke vet når skeive dager er, så kan dere alltids trykke her så kommer dere til hjemmesiden dems, hvor program og alt info dere skulle måtte trenge står!  Men da satser jeg på at vi ses i slutten av måneden da? :)

Vi snakkes! 

15 kommentarer

Roger

05.06.2012 kl.18:24

Hvilken dato skal du dit på?

Mitt liv som homofil

05.06.2012 kl.18:33

Roger: Vet ikke ennå, skal vel iallfall få med meg Pride Park og Stand-up showet som er 26. Juni :)

Amir-Alexander Holmeslet

05.06.2012 kl.20:33

Gleder meeg :D

Mitt liv som homofil

05.06.2012 kl.22:27

Amir: Jeg og :-D Skal bli koselig å møte deg igjen :)

06.06.2012 kl.22:58

jeg lurer på en ting : ) ... på skeive dager ? er mange folk fra de første dagene og god stemmning? vurderer sterkt å komme dit og tenkte at den første helga er det som passer best siden det er da det er flest arrangementer som det ikke er aldersgrense på siden jeg bare er 16... er det en god plan eller er det andre perioder som passer bedre : ) ?

-gutt snart ute av skapet : )

Mitt liv som homofil

07.06.2012 kl.21:12

Anonym: Jeg vil nok heller ha tatt turen til Pride Park hadde jeg vært deg :) Skeiv Ungdom har et eget hengested der, hvor du kan bli kjent med andre på din egen alder :) Og er ikke noe aldersgrense på Pride Park, og er mye morsomt å se å gjøre der :)

07.06.2012 kl.21:20

kjempe bra da tror jeg at jeg skal prøve og få til det :) !
Jeg synes det er bra det finnes slike dager der fokuset er masse på de som er skeive! Jeg synes de fortjener like mye å komme frem som alle andre :)! Man er ikke noe annerledes bare for at man ikke liker det samme, og derfor skjønner jeg heller ikke hvorfor folk hele tiden må drive å henge seg opp i det .. Men men.. Du får kose deg masse da du skal dit :)!

Mitt liv som homofil

07.06.2012 kl.23:08

Anonym: Det burde du absolutt :) Er virkelig til å anbefale :)

Mitt liv som homofil

07.06.2012 kl.23:08

Linn Therese: Tusen takk :)

Fredrik

30.06.2012 kl.18:09

Fin blogg! :)

14.07.2012 kl.11:31

http://yummigay.tumblr.com/

MALIN CHRISTINE

12.08.2012 kl.11:39

Blogg mer! :- )

Mikael

20.01.2013 kl.05:01

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

raul

13.05.2013 kl.17:01

Jeg digger bloggen din stå på ;) <3 P.s er også Homofil ..... ;)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

22, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits