Gaycity.no!

30.04.2012 kl.22:22 i Blogg    3 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Wow, jeg vet det godt selv.. Har vært alt for lenge siden sist jeg blogget!  Er tross alt snakk om måneder siden sist! Og som jeg så ofte har gjort tidligere, så beklager jeg så mye for det!  Og jeg beklager også igjen for at jeg ikke har noe særlig spesielt å blogge om idag heller!  Tenkte jeg bare ville dele en nettside med leserne mine! Denne nettsiden er jo stort sett for skeive, derimot. Det har åpnet et nytt nettsamfunn for skeive kalt gaycity.no!  Hørte om det tidligere idag, og tenkte jeg skulle hjelpe dem med det lille jeg kunne bidra med! For hvem nettside er det som ikke har lyst på flere besøkende? Så hvis dere har lyst, så gjerne ta turen innom! Jeg er å treffe der iallfall :)

www.gaycity.no  

Vi snakkes! :)

3 kommentarer

Simen

06.05.2012 kl.10:02

Hei,

Har sjekket nettsiden, og den er jo så bra!!

unknowngay

08.05.2012 kl.22:45

uhm .. kunne ha delt bloggene til de fra det seminaret for skeive bloggere : ) ?ellers.. jeg liker bloggen din! du kan godt legge ut flere bilder av deg selv fordi du er jo så kjekk ....!!! : )

Sibran

20.11.2012 kl.14:38

du var så flink å fortelle, har lest alt fra din blogg , Hilse en gutt 18 år ^^

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

22, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits