The Voice!

01.02.2012 kl.18:11 i Blogg    6 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Har lite å blogge om for tiden, og prøver å ha dette som en temablogg, og ikke hverdagsblogg, så da blir det ennå mindre å skrive om! Men føler at selv om det ikke er hverdagsblogg, så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om gårsdagen! Dere skjønner, igår var jeg publikum på The Voice! Og for de som ikke vet hva det Voice er, så kan dere sjekke ut det HER. 

Fikk e-mail for litt over en uke siden, hvor det stod at det var billetter å gis bort til The Voice, og hvis man hadde lyst på, var det bare å sende inn en email med hvilken dag, fult navn og telefon nummer. Så det gjorde jeg. Spurte etter to billetter, og det fikk jeg! Så igår tok jeg med en venn på The Voice! 

Dro til Oslo tidlig og bare gikk rundt og ventet på at han jeg skulle møte var ferdig på universitetet, så lekser,  så endte med å møte han klokka 16.00! Etter det tok vi t-banen til Nydalen, og knotet litt rundt før vi fant studio! Når vi kom fram måtte vi skrive oss inn, deretter når vi kom til Studio ble vi anvist plasser. Fikk ganske bra plasser på kanten av ene tribunen, så hadde bra utsikt både til dommere og deltagere! Men før innspillingen startet, var det en entertainer som gikk igjen når vi skulle klappe og hyle og sånne ting. Så vi satt i  i nesten 6 timer tilsammen å klappa, reisa oss å klappa, satt oss ned og klappa litt mer, hylte litt mens vi klappa osv! Trygt å si de fleste var slitne etter første time!  Men det som er litt artig er at det vi spilte inn igår bli klippet opp og vist i flere episoder framover, og ikke kun en kveld. Så er fult mulig man ser meg i publikum i alle episoder framover de neste 5 ukene! Så ikke misforstå for de som ser på, og hvis dere ser meg der hver gang.  Jeg var der bare en dag! 

Var faktisk også lov til å ta bilder, så tok et par med telefonen, så kvaliteten er ganske dårlig, men bedre enn ingen ting!

Det var de bildene jeg tok som var nogenlunde bra kvalitet på! Tok ikke noe særlig med bilder når deltagerne sang, dessverre! 

Men det var nok alt for denne gangen! 

Vi snakkes!

6 kommentarer

Whoot - den hypre gutten!

25.02.2012 kl.13:16

// oj så gøy!! :D

SWORDMASTER

03.03.2012 kl.21:20

(y) blogg igjen da, for du skriver så bra. (:

lezgirls

06.03.2012 kl.13:21

Nå må du få fingeren ut av rumpa og skrive flere innlegg ;)

Sukkerspiinn

22.03.2012 kl.11:53

The voice er bra da!

NA

26.04.2012 kl.01:16

voice er supermoro. Gøy :)

ineelisek

20.05.2012 kl.12:40

Utrolig kjekt å se slike bilder! du er kjempefint å blogge, forresten :D

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits