Mobbing

07.des.2011 kl.05:09 i Blogg    5 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Lenge siden sist! Har ikke gitt opp bloggen, bare veldig lite å skrive om for tiden. MEN, satt å så litt rundt på nettet, og kom over en artikkel på Gaysir om en gutt på 14 som har lagd en video og lagt ut på youtube. En som da er homofil, og har blitt mobbet igjennom årene. Mulig dere har allerede hørt om han her, tror det heller er jeg som henger litt etter, men følte jeg måtte snakke litt om dette med mobbing og litt sånt. Og for de av dere som ikke allerede har sett videoen, her er den.

Og nå som de av dere som ikke hadde sett den fra før nå har sett den, så vet dere hva jeg snakker om iallfall. Må jo også sørge for å tråkke litt varsomt rundt dette temaet som da er mobbing, og litt sånt, av grunner dere sikkert kan skjønne selv. Dette var faktisk også noe vi diskuterte på det blogg seminaret jeg var på, men følte jeg måtte si noe om det iallfall, så ok.

Mobbing er jo aldri en lett ting, uansett hva grunnen skulle være, eller hvem det er som blir mobbet. Det er verken lett for vedkommende, venner, familie osv. Men så klart verst for vedkommende som blir mobbet. Har jo egen erfaring av å bli mobbet, som jeg har fortalt om i tidligere innlegg for de av dere som har fulgt med. Men derfor spørr jeg dere.. Hva er vitsen med å mobbe noen? Og hvorfor ser noen folk på det som ok å mobbe en person fordi han eller hun er annerledes? Det er jo rett og slett latterlig! De tenker jo ikke på konsekvensene det kan få!  Tenk å mobbe noen over så lang tid at vedkommende eventuelt gir opp livet til slutt, og bestemmer seg for å gjøre noe dumt, blir mobberen da endelig fornøyd og glad? Altså, hvis det er noen som er SÅ ufølsomme her på jord, så unnskyld ordspråket, men da kan de rett og slett dra til helvete! Er vel ytterst få som tenker over nettopp det når de mobber noen, men de må jo skjønner det? Og det at folk kan stå rundt og bare se på når noen blir mobbet? For meg, syns jeg det er nesten like ille!

Beklager ordspråk og beklager oppsettningen av selve innlegget, men har ikke rukket å planlegge eller noe. Jeg bare så den videoen, ble ganske irritert, og følte at jeg måtte si min mening til noen. Og jeg må beklage så mye, men ettersom alle andre sover klokken 5 på morgenen, ble det da dere denne gangen!

Men altså, til de av dere som sitter og leser, og faktisk BLIR mobbet. For guds skyld, ikke gi opp! Dere har sikkert hørt det tusen ganger før, både av venner, familie og bekjente. Men tro meg når jeg sier at det blir faktisk bedre! Og jeg snakker av egen personlig erfaring! Jeg ble også mobbet når jeg gikk på skolen, men jeg kom meg igjennom på min egen måte! Og hvis du ikke skjønte den, så skjønner du sikkert hva jeg mener hvis du klikker HER. Men det er virkelig ikke den måten nettopp DU burde gjøre det på! Når jeg var yngre, så viste jeg ikke hva annet jeg skulle gjøre. Ingen som sa meg hva jeg kunne gjøre, eller hvem jeg kunne snakke med om dette, derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle DEG hvem du kan henvende deg til!  Du har vel hovedsaklig 3 steder du kan henvende deg til som jeg kommer på i farta!  du har http://youchat.no/, eller http://www.ungdomstelefonen.no/, (Du kan være anonym hos begge stedene så klart), og sist og garantert minst, så har du meg! Hvis du føler at du har det skikkelig vansklig, men ikke tørr eller vil henvende deg til youchat eller ungdomstelefonen, så råder jeg deg til å sende meg et brev på facebook! Er online der ganske så mye, så burde virkelig ikke ta lang tid før du får svar, så skal vi nok komme igjennom det sammen! http://www.facebook.com/fredrik.johannessen

Og for å vise dere at det faktisk BLIR bedre, legger jeg til en response video som en gutt lagde til Jonah Mowry etter at han la ut sin. Det var en film som varmet meg innvendig, og jeg håper den vil gjøre det samme med dere!

Ta kontakt!

Vi snakkes!

5 kommentarer

Melise!

07.des.2011 kl.06:43

Fy søren Fefe! Digger bloggen din, og hvertfall det innlegget du har postet nå.. Har selv blitt mobbet, og føler meg "bedre", når jeg leser at andre har gått igjennom det samme, da føler jeg meg ikke så alene her i verden! Takk,takk!

Sukkerspiinn

07.des.2011 kl.14:29

Jeg har aldri skjønt meg på mobbing, og jeg kommer aldri til å skjønne meg på det heller. Jeg følte meg av og til veldig annerledes på barneskolen. Det var noen perioder hvor mange snudde ryggen til meg, og frøs meg ut. Hvor folk sa stygge ting, og en gang hvor noen større dyttet meg rundt på grusbanen. Men jeg ble ikke mobbet. Barn er ikke alltid så snille, det var mer det. Jeg hadde kjempegode venner, og jeg hadde det fint :) Men å høre historier om folk som har blitt/blir mobbet...jeg får alltid så vondt i meg! Jeg vet ikke hvordan det er å grue seg til skolen, og måtte ha så mange vonde følelser fordi man blir mobbet. Og jeg FATTER ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt mot en annen person. Ødelegge en annen på den måten...

Så den filmen i går faktisk! Og den responsvideoen var utrolig fin, den varmet ja :)

Mittlivsomhelle

08.des.2011 kl.22:46

Så utrolig fin video du lagde :) :) likte den :)

Sukkerspiinn

13.des.2011 kl.10:23

Og du? (over til noe helt annet) bli gjerne med på Give Awayen min :)

Charlotte Eilers

14.des.2011 kl.17:19

GRINER!

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits