Tema eller hverdag?

19.nov.2011 kl.11:25 i Blogg    5 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Har jo alltid prøvd å ha en slags temablogg, som dere kanskje har merket. Har sklidd ut et par ganger, og skrevet om ting jeg har gjort i hverdagen, hvis det er noe som er verdt å skrive om. Men av den grunn, merker jeg at bloggen bare blir mindre og mindre aktiv. Er ikke så mange temaer å skrive om, som jeg ikke allerede har skrevet om. Altså, det er jo politikk og diverse annet og snakke om, men helt ærlig, så er ikke det akkurat temaer som interesserer meg så veldig. Og ettersom dette er det som blir kalt en "homoblogg", så er det jo temaer innenfor homofili jeg snakker om, som regel. Noe som pårører GLBT samfunnet, altså. Hvis jeg ser noe interessant på gaysir sin side om hva som skjer rundt omkring i verden, så er det jo klart at jeg skriver om det. Som f.eks når Westboro Baptist Church var i Norge for å demonstrere begravelsene til ofrene under 22.Juli som du kan lese om her. Men som sagt, er det veldig lite å skrive om for tiden, både hverdag og tema, så har blitt ganske stille i det siste. Men altså, hvis dere har noen forslag til temaer dere vil jeg skal snakke om eller diskutere, så ikke nøl med å legge igjen forslag i kommentar feltet altså!  Og har vel egentlig ikke så mye mer å si, og følte at dette ble et alt for kort innlegg, og uten bilder eller noe. Så tror jeg slenger med en sang eller noe ifra youtube, så det blir litt bedre iallfall!

 

Q: Kun jeg som syns Rasmus Seebach er digg?

Vi snakkes!

5 kommentarer

Victorya

19.nov.2011 kl.11:39

En blanding :) Har du ikke noe tema å skrive om, skriv om hverdagen din og vice versa. Du kunne jo for eksempel ha fortalt litt om de nye spillene dine, da det finnes utrolig mange andre som er interessert i det :D

Sukkerspiinn

20.nov.2011 kl.18:57

Enig med hun over, at du kan ta en blanding. Ta spesielle tema som interesserer deg når du føler for det? Tenk over hva du kunne tenkt deg å skrive om, så får du mange ideer, og har tanker til flere innlegg som du kan spre over en periode. Vips så har du blogget en del :) Så kan du skrive ting fra hverdagen,sånn generelt hvis du vil :)

amirholmeslet

21.nov.2011 kl.16:23

Det er nesten umulig å holde en temablogg med mindre du har et tema som feks mote. Ta begge deler :)

anders ringen

25.nov.2011 kl.20:17

Finner det mer interessant med hverdagsblogg (:

livet i Spania - Simen Mangseth

20.des.2011 kl.21:40

Hverdag kan fort bli litt kjedelig. Men du kan jo kombinere det, da! Selv om jeg har fulgt med bloggen fra starten, tror jeg dette er min første kommentar her ;) Og det er en bra blogg! Bare jobb litt med språket, og ha gjerne flere bilder i teksten :)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits