Seminar for skeive bloggere! Del 2

09.nov.2011 kl.21:44 i Blogg    3 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Beklager så mye at jeg ikke blogget om det før, men nå er iallfall dagen her! Som mitt tidligere innlegg fortalte, ble jo jeg invitert til et seminar for skeive bloggere kalt "bygg en blogger" som var organisert av Helseutvalget i helgen som var! Jeg takket jo så klart ja, så helgen min tilbragte seg i Oslo!

Stod opp tidlig på Lørdagen, fikk ikke sovet så mye mer heller. Var spent på seminar, og gledet meg, så ble lite søvn! Pakket det jeg skulle ha med meg, som blant annet pc og kamera! Så har til og med fått tatt noen bilder i helgen, men ble ikke mye dessverre.


Ferdig pakket og klar!

Tok toget til Oslo, og var framme rundt halv 12. Ringte til en venn av meg som også skulle på seminaret, og han satt på en restaurant i nærheten av Stortinget kalt "Friday's", så gikk for å møte han! Når jeg endelig fant han, var klokken 10 på 12, ca, så vi hadde brått dårlig tid ettersom seminaret startet 12. Fant brått ut at ingen av oss viste hvor det var, så det ble fram med GPS, og vi fant fram til slutt! Når vi endelig kom fram, var det andre der fra før. Bloggere ifra rundt om kring i Norge. Men vi var heldigvis ikke de siste som kom da!

Var flere forskjellige temaer vi snakket om, og var mye interessant å lære seg. Men den personen som var best og morsomt, var en som heter Andreas. Han er skaper av en av Sveriges mest leste blogger, og han er også skeiv! Så han var der for å fortelle litt om bloggen hans, og for å komme med tips til hva vi kan gjøre for å bli bedre!
Det er også en blogg jeg uten tvil kommer til å begynne å lese! Den er genial! Så sjekk den ut!

www.daskadasenibordet.se


Alle sitter og hører nøye på når gutten ifra Skåne snakker om bloggen sin!

Andreas ble igjen etter han hadde hatt forelesning, og i en av pausene lurte han på hva planene våre var for kvelden. Og jeg og Amir hadde allerede planlagt å dra på byen, så vi inviterte de som ville på vorspiel på hotellet vårt før vi dro på byen. Og som sagt, så gjort!

Vi satt å hørte på musikk og drakk litt, mens vi også ble bedre kjent. Og etter en stund, ble det planlagt å dra på Vorspiel hos noen venner av Amir, så da dro vi dit og hadde det kjempe morsomt! Da ble det drikkelekker og litt sånt! Hadde dessverre ikke kamera med, så dessverre ingen flere bilder!  Og når det begynte å bli sent på kveld, var det på tide å dra ut på byen, så turen gikk videre til Elsker, som er en av utestedene for skeive i Oslo! Og lucky me, fikk også telefon nummeret til en ganske så kjekk og hyggelig gutt! Var egentlig forfriskende å faktisk sjekke opp noen på den "gamle" måten, istedefor over nett! Sjangsen til å bli kjent med noen face 2 face blir bare mindre og mindre for hver dag som går, og jo mer teknologi som blir oppfunnet. Så ble enige om at jeg skulle sende han en melding neste gang jeg skulle til Oslo!

Når klokken nærmet seg halv 5, var det på tide å dra hjem å legge seg! Skulle jo tross alt på seminar igjen dagen etter klokken 12! Så alle sammen takket for seg, og dro til hotellet og la oss! 

Jeg stod opp ganske tidlig på Søndag også. Rundt 9, tror jeg den var, mens Amir fortsatt lå og sov. Så jeg pakket og fikset meg, før jeg vekte han! Sjekket ut av hotellet, og sørget for å stikke innom McDonals før seminaret, og spiste litt "sunn" frokost! Og når vi kom til seminaret, var det heldigvis ikke bare jeg som var bakfull! Men dagen gikk fort unna, og hadde til og med besøk av manageren til Linn Skåber som fortalte oss litt om PR og litt sånt.

Og når dagen nærmet seg slutten, fikk alle sammen også en diplom som bevis på at vi har vært på seminar!Og det var det jeg gjorde i helgen som var!

Q: Hva gjorde dere i helgen da?

Vi snakkes!


  


 

3 kommentarer

Cosmo King

09.nov.2011 kl.22:42

så sjukt morsomt ut! Jeg hadde lett dratt om jeg visste om det as

Mitt liv som homofil

10.nov.2011 kl.21:21

Cosmo King: De skulle arrangere samme opplegg igjen neste år, så du kan jo prøve å bli med da :)

Sukkerspiinn

11.nov.2011 kl.16:58

Det hørtes ut som et morsomt og interessant seminar, og ikke minst kunne dere jo være sosiale sammen ;) En bra helg,altså?

Hva jeg gjorde i den helgen? Så på cupfinalen på tv,haha, og det rette laget vant!

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits