Seminar for skeive bloggere!

03.nov.2011 kl.17:47 i Blogg    4 kommentarer

Hei hei, alle sammen!  

Gjett hva?  Idag har jeg faktisk noe morsomt å blogge om! 
Satt på rommet mitt og kjedet meg som vanlig, når brått telefonen ringte! Var en venn av meg, som også er homofil, som ringte for å spørre om jeg skulle på seminar i helgen! Jeg skjønte brått ingen ting, og fortalte at jeg ikke skulle. Han fortalte da at han hadde blitt invitert til et seminar i Oslo for skeive bloggere, så jeg tenkte at jeg fikk sjekke emailen min da. Sjekka først min private email, men neida. Der var det dessverre ingenting. Men, så tenkte jeg at jeg får vel kanskje sjekke emailen jeg har oppretta til bloggen her, og der var det faktisk en invitasjon! 
Jeg ble jo ganske overrasket, for å være ærlig, og sendte kjapt svar tilbake og sa at det er klart jeg vil komme! Så planene mine for helgen er ganske enkle. Dra til Oslo, og være med på seminar for skeive bloggere!  Og ja, jeg kommer nok til å blogge om det etter jeg har vært der! Og med litt flaks, så kanskje jeg får lov til å låne kameraet til lillesøsteren min, så jeg faktisk får tatt noen bilder også!  Men det var nok alt for denne gangen, er jeg redd!

Q:  Er det noen som leser denne bloggen som også er invitert og skal dit?

Vi snakkes! 

4 kommentarer

03.nov.2011 kl.17:57

Syntes du skriver så lange innlegg.. Du burde skrive mye kortere innlegg med flere bilder i

toreide.blogg.no

03.nov.2011 kl.19:11

Jeg leser :).

Men er ikke invitert!

Sukkerspinn

04.nov.2011 kl.19:03

Åh,så gøy at du skal på seminar! Jeg håper det blir gøy i hvertfall ;) interessant og sånt! Gleder meg til å høre om det etterpå ;)

Du veit jeg leser bloggen din,hehe, men jeg skal ikke på seminar nei!

Emilie Nordengen

09.nov.2011 kl.21:28

Je lese bloggen, men e nå ikke invitert! Det høres jo ganske så morsomt ut

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits