Jeg lever!

27.okt.2011 kl.14:09 i Blogg    2 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Takk for sist! Begynner å bli fryktelig lenge siden jeg har blogget, og jeg er full klar over det selv! Beklager så mye, men av diverse grunner har jeg ikke blogget i det siste. Kan vel starte med å fortelle at en av grunnene er fordi jeg ikke har hatt en noe interessant å blogge om, rett og slett. Og en annen grunn er at jeg nå har flyttet hjem igjen til foreldrene mine av personlige grunner! Så har vært ganske opptatt i det siste med pakking og flytting! Har ikke noe planlagt å skrive om i dag heller, dessverre, men følte jeg skulle legge ut et innlegg bare for å vise at jeg fortsatt er til stede! Er diverse mennesker som har spurt meg på facebook og litt sånt om hvorfor jeg ikke blogger lenger, og om jeg har glemt bloggen og alt, så ville bare fortelle at jeg kommer fortsatt til å blogge, og jeg har så klart ikke glemt bloggen eller dere som faktisk tar dere tid til å lese denne bloggen! Har bare hatt mye å gjøre i det siste, så jeg beklager at jeg ikke har vært aktiv i det hele tatt!  Dere har vel også merket at jeg har sluttet med ukens blogg? Vel,  følte jeg sporte litt av når det gjelder hvorfor jeg opprettet denne bloggen i det hele tatt. Ville at den skulle skille seg ut, og ikke kun ha innlegg som ALLE andre blogger har. Så derfor kuttet jeg ut med det. Opprettet denne bloggen for å fortelle litt om hvordan det er å være homofil, og litt sånt, så ukens blogg passet ikke helt inn der, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg tenkte jeg skulle bruke bloggen til å fortelle om meg, og ikke andre blogger. Og var ikke akkurat ukens blogg som fikk mest oppmerksomhet heller, var det vel? Men iallfall. Jeg finner vel kanskje på noe å blogge om snart. Og dere kan gjerne også legge igjen kommentar om forslag til hva jeg kan blogge om, så kan vi jo ta det derifra?  Også kan jeg love å komme sterkt tilbake til bloggen sånn etterhvert! 

Vi snakkes!

2 kommentarer

Sukkerspinn

27.okt.2011 kl.14:48

Godt du lever ;) Jeg har savnet deg,jeg! Men har regna med at du kom til å blogge igjen en eller annen gang, gjør ikke noe at det tar litt tid :) Jeg er innom uansett jeg,hehe. Velkommen hjem igjen, får jeg vel si :) Skjønner hva du mener, liksågreit å kutte det så du kan finne tilbake til det du har lyst til å skrive om! Jeg vet ikke hva du kan blogge om,har ikke noen konkrete tips...skriv om noe du får lyst til å skrive om, noe som interesserer deg, noe du vil dele. Sånn generelt ;) Kom sterkere tilbake når du føler for det!

Sukkerspinn

28.okt.2011 kl.08:54

Mobbing for eksempel? Hvis det er noe som interesserer deg.

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits