På byen i Moss!

02.okt.2011 kl.17:45 i Blogg    1 kommenter

hei hei, alle sammen!

Andre som er lik reduserte som meg idag?  ikke? good. Hater dagen derpå. Våkner opp og er kvalm og med vondt i hodet er aldri morsomt! Men er i overraskende god form etter hvor mye akohol som ble konsumert i går, så skal virkelig ikke klage! Men ja, dere er vel nysgjerrig på hvor og hva jeg gjorde igår?  Vel, sett dere godt til rette og les min historie, så skal dere nok få et par svar på spørsmålene deres!

Igår var jeg i Moss av alle steder, på bursdagsfest hos min fetter som blir 22 i morgen! Vært planlagt nå i noen ukers tid, så dro ifra Askim rundt 18.20 igår og var framme hos min fetter ca 19.00! Der var det kun fetteren min og lillebroren hans for øyeblikket! Satt meg ned og blandet meg noe å drikke, og rakk så vidt å ta meg en slurk før det stormet inn mennesker, en etter en! Alltid like kleint i starten av en fest når du ikke kjenner en dritt, men etter en par glass, så blir den følelsen fort borte! Men var hyggelig derimot det var kom en felles venn av oss dit etterhvert! Og alt i alt endte det vel opp med å være 26 stk der, etter hva jeg fikk høre. Så var godt oppmøte det, syns jeg! Så vi satt å koste oss og drakk helt til klokken ble 23.30, Da hadde vi bestilt to Maxitaxier som skulle kjøre oss ned til byen.  Og som sagt, så gjort! Turen gikk videre til Mikrobryggeriet i Moss, tror det var det det het iallfall! Aldri vært på byen i Moss før, så det var jo en morsom opplevelse! Ganske mye liv var det der også! Så tok ikke lange stunden før jeg stod på dansegulvet med en del andre av de som var på festen, inkludert fetteren min! Jeg kjøpte meg derimot ikke noe å drikke på byen, har drukket såpass mange ganger at jeg vet når jeg skal gi meg, og føler jeg er ganske glad for det nå! Men må nesten fortelle om en morsom ting som skjedde. Det var ei jente som prøvde å sjekke meg opp, som alltid er like koselig, selv om jeg HATER sånne situasjoner. Vet liksom aldri hvordan jeg skal takle dem. Men hun kom bort og begynte å danse med meg, så jeg prøvde å få ho unna ved å introdusere ho for noen andre av de jeg var på festen med, men endte med at hun kom tilbake til meg og dro meg unna folka jeg stod og dansa med, og spurte rett og slett om jeg var singel.  Og mitt svar tilbake da var "dessverre, jeg er homofil", så snudde jeg meg og gikk tilbake til resten av gjengen jeg var der med!  Vi danset og koste oss resten av kvelden, deretter gikk vi å kjøpte kebab (standar fyllemat) får vi tok turen hjem! 

Blir dessverre ingen bilder av festen å dele med dere da! Ble tatt en del bilder, som fetteren min skulle legge ut på facebook under et privat album som kun vi som var der skal kunne se, av diverse grunner! Så beklager så mye for det! :(

Vi snakkes! 

Q: Hva gjorde dere i helga da?

n kommentar

Sukkerspinn

03.okt.2011 kl.13:39

Haha, hørtes ut som en bra kveld/natt da! Gratulerer med dagen til fetteren din ;) haha, du får ta sjekkingen som et kompliment.

...hva jeg gjorde i helga? Ikke mye interessant.

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits