Gaysir vs. Skeiv.no

01.10.2011 kl.15:43 i Blogg    8 kommentarer

heihei, alle sammen!

Tenkte jeg skulle snakke litt om Gaysir og skeiv.no idag.  To nettsteder for homofile, bifile, lesbiske og transkjønnet, og begge steder er jeg medlem. Har vært ganske fornøyd med begge sidene i lang tid, og har vel til og med blogget om dem før, eller iallfall nevnt dem i tidligere innlegg. Og for de litt mer observante, så har dere kanskje lagt merke til skeiv.no banneren på høyre side av bloggen?  Nettopp fordi jeg er promotert som "anbefalt blogg" på skeiv.no! Men np følte jeg virkelig at jeg sporte av helt.  Det jeg skulle snakke om, var hovedsaklig forandringene til Skeiv.no.  Altså, både Gaysir og Skeiv.no har vært gratistjenester, så og si.  På gaysir må du derimot betale for å kunne se i galleriet til brukere og litt mer sånne ting, men det har jo aldri vært noe stort problem akkurat!  Skeiv.no har derimot vært gratis konstant, etter hva jeg kan huske. MEN, nå har skeiv.no forandret siden helt. Det har nå blitt en betalende funksjon. Og var nettopp dette jeg ville snakke om.  Altså, jeg kan jo skjønne at det koster å ha nettsiden dems oppe, men tanke på leie av server og alt mulig. Men siden har blitt helt ødelagt for de som ikke betaler! Altså, jeg er ikke betalende bruker på skeiv.no, som da betyr at jeg er nekta å bla igjennom andre sine profiler, og får heller ikke lese brev jeg har fått! Eneste jeg nå er tillat til å gjøre på skeiv.no, er å gå inn på min egen profil, and thats it.  Hvis jeg prøver å gjøre noe som helst annet, kommer det opp at jeg må betale, og spørsmålet om jeg vil betale via kort eller mobiltelefon.  Og det vil da koste 39,- i måneden, etter hva jeg har skjønt.  Altså, jeg likte Skeiv.no bedre enn Gaysir før, når alt var gratis.  Var liksom en fordel det at man slapp å betale for å kunne se bilder som brukere hadde lagt ut i galleriet sitt. Men nå må du betale hvis du skal kunne gjøre noe som helst. Så personlig mener jeg de har ødelagt siden helt. Men det er jo kun min mening, så jeg kommer nok til å holde meg til Gaysir, så får jeg heller se med tiden hva jeg gjør med skeiv.no accounten min.  Så dagens spørsmål er idag da:

Q: Hva syns dere?  Gaysir eller Skeiv.no?

8 kommentarer

Toree

01.10.2011 kl.15:48

gaysir C:

Dysfunctional

01.10.2011 kl.15:50

Har bruker på skeiv, men gidder ikke betale for en side jeg knapt nok er innom.. Regner med at jeg lager en bruker på gaysir etterhvert som tiden flyr :p

Sukkerspinn

02.10.2011 kl.17:16

Jeg har ingen formening om Skeiv.no, men jeg har gs :) Men det høres ikke noe bra ut når man må betale for alt på skeiv.no. Det har jo stått at det kun var helt gratis til i høst, men at man må betale for i det hele tatt kunne gjøre noe som helst på skeiv er jo ganske teit. På gs kan man i hvertfall gjøre mye,lese brev osv, selv om man ikke betaler. Gs klarer jo det, og det kan jo ikke være noe dyrere for skeiv.no å ha oppe nettsiden, så hvorfor gjør de det sånn?

Øyvind Samuelsen

02.10.2011 kl.19:06

Har profil på begge steder, men skeiv ryker i løpe av md.

har hatt gaysir i over 10 år med et lite opphold når jeg var sammen med Ole, men iallefall gaysir er det beste stedet og jeg har ikke noe problem med og betale for gaysir. De har iallefall klare linjer på hva som koster.

Stalker

12.12.2011 kl.11:13

komme nok til å holde meg på gaysir siden jeg ALDRI er innom på skeiv så da er det ikke vits å betale for det om det bare er 39 kr i mnd

Hanna

25.01.2012 kl.07:22

Har vært innom skeiv. men virker ikke særlig bra. Gaysir er best, virker som om det er der folk tar det mest seriøst. Bra side. Hanna

Silje

09.02.2012 kl.11:38

Jeg har vært medlem på www.skeiv.no en stund og synes den er utrolig bra. Har fått mange venner der, og det skjer stadig nye ting. Jeg anbefaler helt klart Skeiv.no :)

Frode-Frida

02.05.2014 kl.00:46

Skeiv.no passer best til transe som meg :-)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

24, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits