Ukens blogg! Uke 38

22.sep.2011 kl.18:39 i Blogg    2 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Ukens blogg, alt for sent! Joda, sånn er livet!  Men har tenkt litt. Ettersom det er Ukens blogg, så spiller det vel ingen rolle når eller hvilken dag den uka jeg legger ut innlegget, ikke sant? Skjønner dere tankegangen? Anyways. Da var det her igjen! Ukens blogg for uke 38. Og denne gangen vettu, har jeg en fin blogg til dere som dere absolutt burde lese, særlig hvis dere er musikk interesserte! Dette er en blogg av en gutt som dere sikkert har sett på tv eller hørt på radio'n før, faktisk!  Vi snakker ikke superkjendig, derimot, og kun de litt mer observante som sikkert har sett han! Han startet vel sin lille karriere i Sølvguttene, men videre sist gang jeg så han på TV, var når han var med i koret til Erik og Kriss i Det store korslaget! Og da snakker jeg selvfølgelig om Eirik Gjendemsjø, og bloggen hans:

http://www.eirikblogg.com/

Uten tvil verdt å lese hvis dere er musikk interessert og litt sånt.  Han blogger selvfølgelig om andre ting også, men også om hva han driver med når det gjelder musikk om dagen. Han er for tiden i studio for å spille inn en sang, så jeg anbefaler dere til å holde dere oppdatert og følge med!

Legger forresten med min favorittsang av Erik og Kriss ifra Det store korslaget, så kan dere jo alltids holde øynene åpne, og se om dere ikke ser Eirik ?  (Beklager så mye for så liten tekst, men etter jeg limte inn addressen til bloggen til Eirik, så ble fonten veldig rar, og jeg greier ikke å forandre det tilbake til vanlig!)

 

 

Anyways, det var ukens blogg for uke 38!  Hope you enjoy it! Og nå var den vanlige skrifta tilbake også ja!

Vi snakkes!

2 kommentarer

mtotheirhaa

24.sep.2011 kl.12:37

veldig fint at du skriver så åpent om alt dette på bloggen!

Sukkerspinn

28.sep.2011 kl.13:41

Gøy at du også leser den!

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits