Dansing, småprat og ukens blogg: uke 37!

14.sep.2011 kl.20:23 i Blogg    7 kommentarer

Hei, hei alle sammen!  Tenkte jeg ikke skulle skrive så mye, i og med at jeg har brukt hele dagen på å lage en videoblogg! Filming, klipping og opplasting har tatt en stund faktisk!  Så dere får kose dere med videoen!  Har ikke helt lært meg hvordan man bruker Sony Vegas Pro, så du har kun to kvalitetsvalg på videoen.  Enten 240p eller 480p. Er iallfall det for øyeblikket, kanskje kvaliteten blir litt bedre når Youtube har fått "processed" hele filmen, jeg vet ikke. Men iallfall, trenger vel virkelig ikke å si at du må bytte til 480p antar jeg ?  Er også litt lav lyd noen steder, men enjoy!  Btw, sørg for å se hele videoen.  Det er verdt det (hvis du vil se meg danse) !

 

 

 

http://analkuler.blogg.no/

http://www.youtube.com/spid3r90

 

Dagens spørsmål til dere er vel stort sett et ja/nei spørsmål.  Men gjerne utdyp dere litt mer.  Vurderer å lage en ny videoblogg til helga kanskje, hvor jeg skal filme ting jeg gjør i løpet av dagen eller noe sånt.  Altså, se en dag i mitt liv som homofil, hvis dere skjønner.  Så spørsmålet mitt er jo egentlig hva dere syns om det?  Blir det nok positiv tilbake melding, så hvem vet.  Til søndag så kanskje det er ny videoblogg?  Anyways.. Det var alt for denne gangen!

 

Vi snakkes! 

 

7 kommentarer

smselskerffk

14.sep.2011 kl.20:33

likte videoen :D

Håper du lager en nyen til helgen også :)

Victorya

14.sep.2011 kl.20:38

Jump around dansen til Black Betty, første gang jeg har sett! xD

Mitt liv som homofil

14.sep.2011 kl.20:40

Victorya: You and me both!

Sukkerspinn

15.sep.2011 kl.16:04

Hadde vært gøy med en videoblogg da. Hvis du har lyst til å lage det, kunne det vært artig å se. Hvis du gjør noe særlig en dag som er verdt å filme. Men egentlig tror jeg det vil være gøy å se på uansett, da blir vi som leser litt mer "kjent" med deg ;) og det er ikke til å forakte!

Sukkerspinn

15.sep.2011 kl.16:16

Haha, liker DENNE videobloggen forresten! Kleint å stå foran kamera ettersom at du ser deg tilbake og sånt hele tiden? :) Det er så søtt. Men haha,morsomt. Og jeg DIGGER dine dansemooves! :D

Mitt liv som homofil

15.sep.2011 kl.20:16

Sukkerspinn: Takker og bukker :p og ja, er litt ekkelt å stå og stirre inn i kamera konstant :P Men skal virkelig tenke over om jeg skal lage en video om dagen min til helgen eller noe :)

Øyvind Samuelsen

02.okt.2011 kl.19:15

Tøft av deg og danse ;) fikk meg en liten "latter"/ stor smil

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits