Ukens blogg! Uke 36

06.sep.2011 kl.20:39 i Blogg    4 kommentarer

hei hei, alle sammen!

Får vel starte med å beklage så mye for at dette innlegget kommer en dag for sent! Var virkelig ikke meningen, men hadde besøk og alt sånt igår, så jeg glemte det, rett og slett! Men skal ikke gjentas! Men iallfall. Tilbake til poenget! Da var det tid for ukens blogg igjen, folkens, og denne uken er det en ganske så rå blogg.  Og jeg snakker så klart om

http://konghalvor.blogg.no/

Kong Halvor, som han så pent kaller seg selv! En av de kuleste bloggene jeg leser, og muligens en av de kuleste bloggerne man får tak i. Han gir enkelt og greit faen i alt sammen, og hva han sier og gjør, og hva andre syns! Men han gjør det på en humoristisk måte! Så dette er garantert en blogg jeg anbefaler dere! Dyktig blogger, flink fotograf, morsom og gir faen.  Hva annet kan du ønske av en blogg?  Uten tvil, check it out! 

Vi snakkes! 

4 kommentarer

sunnfrihet

06.sep.2011 kl.22:25

Synes du har en veldig viktig blogg! likte veldig godt videobloggen din om underskriftkampanjen mot killthegays i Uganda. Stå på! :)

Mitt liv som homofil

07.sep.2011 kl.18:41

sunnfrihet: Takker og bukker :) Alltid like koselig med positiv feedback :)

@KongHalvor

03.okt.2011 kl.00:34

:-))

Mitt liv som homofil

03.okt.2011 kl.19:43

@KongHalvor: Jøss, selveste KongHalvor selv som er innom og kommenterer! Setter jeg pris på! :)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits