Barnevakten Fredrik!

28.aug.2011 kl.22:33 i Blogg    4 kommentarer

heihei, alle sammen!

Beklager så mye at jeg ikke er så aktiv, har fått høre det i et par dager nå! Folk maser og maser om at jeg må bli mer aktiv, men som sagt, så er jeg en ganske kjedelig person som ikke har så mye å skrive om! 

Dere er vel sikkert nysgjerrig på hva jeg har gjort i helgen?  Vel.  Jeg har vært barnevakt, enkelt og greit.  Jeg stakk en tur innom jobben til storesøsteren min for å si hei, og på vei hjem igjen gikk jeg forbi huset til moren til en venn av meg som dere har hørt om før, altså David.  Det banket på ruten når jeg gikk forbi, og der stod David og Karsten (som da er eldste sønnen hans) i vinduet og vinket til meg! Jeg tok turen innom, og før jeg viste ordet av det, ble det bestemt at Karsten skulle overnatte hos meg ifra Lørdag til Søndag!  Så note to self.  Aldri stikk innom David når han har barna...   Neida, bare tuller! :)  Er jo koselig at han vil overnatte hos meg, men en ting er sikkert.  Jeg skal ikke ha barn i nærmeste framtid. Er alt for lat til sånt! Vet de fleste av dere kommer til å hate meg for det neste jeg kommer til å skrive nå, men egentlig så er jeg ikke så glad i barn. Altså, jeg hater ikke barn, ikke misforstå, men jeg tror ikke jeg kommer til å få barn selv, for å si det sånn. MEN, når det gjelder barna til David og Adine (som da er moren til Karsten), så er det helt annerledes! Når jeg ser dem sammen med barna sine, får jeg nesten lyst på barn selv.  Har vel skrivet om det tidligere en gang dette også, men David og Adine har to barn sammen. Karsten og Emrik, og jeg er da altså gudfar til Emrik, som er minstemann! Husker fortsatt den gangen de spurte om jeg ville være gudfar.  Trygt å si, så ble jeg ganske så rørt!  Men nå føler jeg at jeg sporte veldig av tema her..

Barnevakten Fredrik ja. Vel, som sagt, så endte det jo brått opp med at Karsten skulle overnatte hos meg ifra Lørdag til Søndag, fordi David hadde lyst til å ha litt alene tid sammen med yngste sønnen sin, ettersom det er noe har sjelden får. Og Karsten var ikke sen til å si ja, for å si det sånn.  Han bokstavlig talt satt seg foran utgangsdøra, og maste om at vi skulle dra!  Jeg vil anta det kommer av at hver gang han er hos meg, får han alltid lov til å prøve noen spill jeg har og sånt! Men, det ble ikke så mye spilling denne gangen, langt ifra! Jeg satt å så på noen klipp på youtube om dansing, blant annet et hvor Karsten selv danser til "Single Ladies" av Beyoncê! Så jeg viste han noen klipp av en av tidenes beste dansere noen gang, nemlig Michael Jackson.  Så endte da altså opp med at han stod og dansa i nesten to timer og ville herme etter MJ!  Og det var utrolig morsomt å se på!  Angrer så sykt på at jeg ikke filmet, dessverre, ellers sklle jeg vist dere :(   MEN, tenkte jeg skulle legge ved filmen av Karsten som danser til Single Ladies som moren hans filmet en gang, så har dere iallfall noe å se på! :)     Men det var nok alt for denne gangen! Men stay tuned, for i morgen er det ny "Ukens Blogg"!  

Og ikke glem å lik bloggen på facebook for de som ikke har gjort det!

Vi snakkes!

 

Filmet av Adine Iselin Furuseth

4 kommentarer

28.aug.2011 kl.23:48

lærer du dinbror/sønn til og bli homofil?

Mitt liv som homofil

29.aug.2011 kl.10:45

Anonym: Er du seriøs? For det første, så er han ikke min sønn eller bror, men sønnen til et vennepar av meg. Og for det andre, så går det ikke ann å lære opp noen til å bli homofil! Det å bli født homofil ligger i genene, ikke pga. oppveksten! Og mener du at det er "gay" at han liker å danse? Han er 4år, ffs!

Sukkerspinn

29.aug.2011 kl.11:08

For en useriøs kommentar over der...

Men så herlig innlegg egentlig! Han liker vel å være med deg, ettersom at han har veldig lyst til å være med deg ;) (og spillene dine,haha) Kanskje du en gang i fremtiden får lyst på barn! De er jo herlige da :) Og ganske slitsomme. Ikke så vanskelig å være barnevakt til en som kan underholdes med å danse i flere timer. Så søt video! Håper du har hatt en bra helg selv om du var barnevakt :) Og blogg når du vil!

CecilieLikerSjokolade

17.sep.2011 kl.09:12

Så du liker ikke meg? :

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits