Ukens blogg! 22.08.11

22.aug.2011 kl.13:09 i Blogg    2 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Da var det Mandag igjen, og dere vet vel hva det betyr?   Ukens blogg!  Kan jo også fortelle at det å starte å publisere ukens blogg har faktisk hjulpet meg med å være mer aktiv leser av andre sine blogger, som i det hele tatt var hele målet mitt med ukens blogg, så det er jo positivt! Skal pent innrømme at jeg veldig sjeldent pleide å lese andre sine blogger, var kun et fåtall blogger jeg pleide å lese før det.  Nå derimot, sitter jeg og blar igjennom mange forskjellige blogger daglig for å se etter oppdateringer, og etter potensielle ukens blogg!  Og denne uken er det en veldig interessant blogg, i og med at den snakker som regel om en ting jeg er veldig opptatt av.  Og før dere tror det er noe veldig seriøst, så kan jeg fortelle at det dreier seg om film.  Nettopp! Ukens blogg er dermed

http://martinseth.blogg.no/

En utrolig bra blogg for de av dere som er film interessert! Bloggen snakker om film, nye og gamle, og Martin Seth som har bloggen, har også med film anmeldelser! Og en annen grunn til hvorfor jeg liker akkurat denne, er også pga. film smaken hans! Han har veldig lik smak som meg når det gjelder film, og det er alltid et pluss! Og i tillegg skriver han ganske bra, og har ganske bra anmeldelser om filmene han har sett.  Så for de av dere som sitter og stusser over hvilken film dere skal se, og ikke har minste peiling, ta turen innom bloggen hans og se etter filmtips! Virkelig til å anbefale, så løp og les!

Forresten, postet et innlegg på mittlivsomhomofil fansiden på facebook igår, og fortalte at jeg vurderte å legge ut 2 innlegg idag.  Ukens blogg som vanlig, og muligens et videoblogg innlegg.  Så hva syns dere?   Anyways..

Vi blogges!

2 kommentarer

teresa M.J.

22.aug.2011 kl.15:17

Kjempe bra blogg.... digge den <3 :D

Sukkerspinn

23.aug.2011 kl.16:09

Bra du har ukens blogg, da kan man finne nye å lese ;)

Jeg syntes du skulle blogget to ganger i går,hehe. Men du får slenge ut en videoblogg en annen dag da :)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits