Gode gamle sangene mine! Del 1

19.aug.2011 kl.01:26 i Blogg    3 kommentarer

Hei hei, alle sammen!   

To innlegg på en dag er ikke dårlig!  Eller, ikke for meg iallfall! Men tenkte jeg skulle blogge litt om sangene jeg pleide å høre på "når jeg var ung"!  Sitter og blar igjennom mine "local files" på spotify. Sanger jeg har brukt år på å samle sammen, bokstavlig talt.  Helt siden første stasjonære pcen jeg har hatt, har jeg lastet ned sanger! Og når den da fikk virus eller noe sånt, reddet jeg alltid "Media" mappen før jeg formaterte den og sånt.  Når jeg fikk ny pc, kopierte jeg sangene ifra den gamle til den nye.  Stasjonære jeg hadde før denne gikk til helvete, for å si det rett, så når jeg fikk en ny pc, bare satt jeg harddisken ifra den gamle inn i den nye.  Og dermed sitter jeg her i dag, men gamle god sanger jeg pleide å høre på mye før!  Og nå sitter jeg og blar igjennom dem, og føler meg ung igjen!  Tenkte jeg skulle vise dere noen av de jeg pleide å høre på mest igjennom åra jeg har vokst opp da, sanger som har formet meg, for å si det på den måten! Sanger som har gjort meg til den som jeg er den dag idag! For kan med trygghet si at musikken jeg har hørt på har hatt veldig stor betydning for meg!  Anyways, enjoy mine gamle favoritter!

 

TomBoy - It's ok 2 be gay

 

Sam Tsui - Run (Leona Lewis cover)

 

Green Street Hooligans Soundtrack - One blood

 

Alison Jiear - I just wanna dance

 

John the Whistler - I'm in love

 

Sarah Connor ft. Naturally 7 - Music is the key

 

Jamelia - Superstar

 

Moby - Why does my heart feel so bad

 

Marius Muller - Carmen

 

Travis Garland - Dead & Gone (Remix)

 

U2 - With or Without you

 

Midnight Hour - Running Away

 

Og det var alle for denne gangen!  Må jo nesten spare noen, tilføre jeg ikke har noe å skrive om en annen gang, så kan jeg heller blogge litt om sanger jeg har hørt på da også ; P  Men kan fortelle litt om de to siste sangene jeg la ut. Det er to av mine favoritt sanger i hele verden, og vært i årevis!  Og må nesten fortelle noe om det siste bandet der! Midnight Hour heter dem, ikke så veldig kjent, men running away er utrolig bra! Running Away var med i en episode av "The Ghost Whisperer", og er hovedsaklig sånn de har blitt kjent.  Jeg hørte om de før det, bare fant de tilfeldig en gang jeg søkte på "running away" av et annet band, og etter jeg hørte den sangen ble jeg betatt! Men det jeg egentlig skulle fortelle om det bandet, er at for ikke så lenge siden søkte jeg på "running away cover" på youtube for å se om noen har greid å covre den låten noe bra ennå, men still no luck. Det jeg derimot fant var vokalisten selv i the midnight hour som hadde lagt ut en tutorial på hvordan man spiller sangen på piano.  Jeg kommenterte den videoen og sa det var bra at han tok seg tid til sånt for fansen.. Og tror du ikke han svarte på youtube channelen min?!  Joda!  Jeg svarte tilbake, og han svarte igjen!  Jeg ble drit glad når han gjorde det! Noe som gjorde at jeg respekterte de ennå mer som et band og musikken dems!  Anyways.. 

Vi blogges!

3 kommentarer

Ludvik

19.aug.2011 kl.01:51

De sangene husker jeg <3

Sukkerspinn

20.aug.2011 kl.22:09

Så herlig! Musikk er perfekt, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Skal høre gjennom sangene dine ;) Kjempegøy å finne igjen sånt! :)

Jeg følte meg litt inspirert av deg, så jeg la ut en sang jeg og! - nå har jeg riktignok bare lagt ut en sang, men det er en sang som har betydd mye for meg de siste årene.

camilla

21.aug.2011 kl.11:57

Kjempe fin musikk :)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits