Justin Bieber blogger?

18.aug.2011 kl.19:16 i Blogg    7 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Tenkte jeg skulle snakke litt om Justin Bieber idag faktisk, så vennligst ikke skyt meg for det!  Eller, er ikke selve personen jeg skal snakke noe særlig om, det er alle fan bloggene hans jeg tenkte jeg skulle snakke litt om.  Okei, kan jo egentlig starte.  Mange kommer sikkert til å hate meg for dette, men jeg begynner å bli lei Justin Bieber blogger! Jeg leser dem aldri, men uansett hvor på blogg.no jeg er, så ser jeg alltid en NY en!  Det er helt latterlig mange fanblogger der ut! Folkens, folkens.  En fanblogg holder i massevis!  Var vel ikke lenge siden jeg sjekket topp 100 på blogg.no, og det var minst 3 forskjellige Bieber blogger på den listen. Seriøst, folkens? Jeg sier det igjen.  En holder i massevis!  Har ikke noe imot selve Justin Bieber, kan pent innrømme at jeg hører på noen av sangene hans. Jeg er ikke overdrevet fan av han, og jeg hater han heller ikke. Kan vel si du finner meg midt på treet der. Men betyr virkelig ikke at jeg har lyst til å lese om han uansett HVOR jeg ser hen!  Og dette er virkelig ikke et hatinnlegg mot de som har en JB fanblogg, slapp av.  Men kan dere ikke bli enige om noe?  Kan dere ikke alle sammen samarbeide om SAMME blogg? Gå sammen, lag en og kun EN fanblogg hvor alle av dere kan legge inn innlegg.  Da får dere både en oppdatert og veldig aktiv blogg, etter hva jeg vil tro.  Pluss, da slipper jeg å se Justin Bieber overalt på blogg.no!  På forhånd takk!

Vi blogges!

 

PS.  Bare for å nevne noen få av de bloggene jeg har kommet over:

http://justindrewbieber.blogg.no/

http://dailybieber.blogg.no/

http://bibses.blogg.no/

http://jdbnorway.blogg.no/

7 kommentarer

Sukkerspinn

18.aug.2011 kl.20:34

Haha. Jeg vil også tro det hadde blitt en veldig aktiv og oppdatert blogg.

Mitt liv som homofil

18.aug.2011 kl.23:58

Sukkerspinn: Hehe :)

teresa M.J.

22.aug.2011 kl.15:26

Haha... bra sagt (Y) Jeg syns det er veldig veldig irriterende å se alle de bloggene av justin bieber det står nesten det samme på alle bloggene så det er egentlig ikke vits å lage en blogg av han alle som er en "belieber" av han kan jo bare gå på google å søke på justin bieber og det kommer oppp sånn 340 00 00 sider av bare han og bilder så ja det var min mening :)

31.aug.2011 kl.18:01

herregud, ja la det være mange justinblogger da, jeg syns det er mange "homoblogger" og jeg. "er nok med en?!"

la folk få skrive om de de vil. ingen her ber folk om å lese bloggen, det bestemmer man helt selv.!

Mitt liv som homofil

03.sep.2011 kl.20:27

Anonym: Noe sier meg at du er hardcore JB fan?

malin

17.des.2011 kl.09:32

eg har velldig lyst at du skal komme på besøke meg.

Mitt liv som homofil

18.des.2011 kl.21:24

malin: Hehe, så koselig av deg :) Skal jeg huske på hvis jeg noen gang er i... eh.. byen du bor i! :)

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeivehits