Ukens blogg!

15.aug.2011 kl.20:40 i Blogg    1 kommenter

Hei hei, alle sammen!

Da var det mandag igjen, så det vil si....  Ukens blogg!  Sist uke som har vært nå, har jeg prøvd å holde meg litt mer oppdatert blant blogger enn vanlig, nettopp på grunn av ukens blogg!  Og denne ukens valgte, er en gutt ifra Horten som har veldig mye interessant å skrive om!  Han er også veldig flink når det gjelder å skrive, fotografere og det faktisk å være aktiv på bloggen!  Og det er ingen andre enn:

http://whoot.blogg.no/

Virkelig en blogg å anbefale! Spurte han også tidligere sist uke om det var greit at jeg hadde han som ukens blogg, og det var ikke noe problem! Så det er et stort pluss! Både hyggelig og flink blogger!  Og noe som er veldig positivt, er at i det siste har han vært veldig flink når det gjelder videoblogger!  Det er jo alltid mye morsommere å se på bloggeren fortelle om dagen sist eller annet, enn å lese om det!  Så det er noe jeg tror jeg skal prøve å bli litt flinkere på selv! Prøve å få til en videoblogg om ikke så lenge, ettersom jeg er ganske dårlig på å legge ut bilder og sånt!   Men det var iallfall ukens blogg for denne gangen!  Sjekk tilbake neste uke for en ny anbefaling!  

Vi blogges!

n kommentar

Ino Cookiemonster <33

17.aug.2011 kl.09:07

Liker bloggen din. :3

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits