Tusen takk for alle gratulasjoner!

09.aug.2011 kl.22:35 i Blogg    2 kommentarer

hei hei, alle sammen! 

Ville bare takke dere for alle gratulasjoner jeg har fått på bursdagen min idag!  Utrolig koselig av dere!  Har prøvd å takke alle som har sendt meg melding på gaysir, facebook og skeiv.no, så håper jeg har fått svart på alle!  Hvis ikke, så er det ikke meninga altså!  Men blir ganske sliten av å sitte og skrive "takk" ca 200 ganger! 

Kanskje interessert i å høre om hva jeg har gjort på bursdagen min?  Vel, forbered dere!   Jeg har gjort absolutt ingen ting!  Eller, altså.  Ikke noe spesielt iallfall.  Har hatt et par venner på besøk, det har jeg jo, også var jeg og en kamerat og spise, men bortsett fra det, nada!  Feiret jo bursdagen min med familien i helga som var, så hadde ingen planer for dagen akkurat.  Kanskje jeg tar en tur ut på byen til helgen eller noe, det tar jeg som det kommer!  Men igjen, tusen takk til alle gratulasjoner! 

Vi blogges <3

2 kommentarer

En annen homofil

10.aug.2011 kl.00:30

Gratulerer med dagen nå rett etter at den egentlig var. Liker dagen du har bursdag, verdens beste dag :P

Justin Bieber Fans <3

11.aug.2011 kl.12:20

Gratulerer med dagen som var da :)

Janine xx <3

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

21, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits