Westboro Baptist Church has done it again!

05.aug.2011 kl.16:46 i Blogg    5 kommentarer

Hei hei, alle sammen!

Ny dag, så da er det vel på tide med et nytt innlegg, eller hva sier dere?   Dette jeg skal snakke om idag er en organisasjon jeg har blogget om tidligere engang også, men akkurat dette tar kaka! Og jeg snakker så klart om (ja, du gjettet korrekt).  Westboro Baptist Church. 

Westboro Baptist Church er en organisasjon som er uten tvil ekstreme i sine handlinger og utsagn.  De mener at de har tolket bibelen korrekt, og at Gud hater alle andre som ikke er medlem av WBC (Westboro Baptist Church).  De har også en rekke internett sider hvor de får tilhengere.  Blant annet, en av de mest kjente er "www.godhatesfags.com", men en annen litt mindre kjent er "www.godhatesnorway.com".  Det de så klart mener med godhatesfags.com er nøyaktig det addressen sier.  At Gud hater homser, at vi synder og at vi vil få betale for dette enten mens vi er i livet, eller "afterlife" for de av dere som tror på det.  Jeg personlig tror at når man dør, så blir det bare svart. På lik måte som før du er født. Du har ingen minne om noe som helst, og det var kun svart.  Men nok om det.  Det vi hovedsaklig skulle snakke om idag var "www.godhatesnorway.com".  WBC mener da at Gud hater Norge, FORDI Norge er et homovennlig land, eller "gay enablers" som de så pent kaller det.  Norge tillater homofile, lesbiske, transkjønnet, you name it!  Og nettopp på grunn av dette, (og nå kommer det jeg blir kvalm av), så påstår da WBC at Gud, selveste GUD, sendte Anders Behring Breivik for å straffe Norge på grunn av dette!

Og som om ikke dette var nok, neida, har WBC nå planlagt å dra til Norge for å demonstrere og "advare" resten av Norge mot det å være homovennlig og hva som skjer under begravelsene til de som mistet livet under terrorangrepene den 22.Juli.  De er mest sannsynlig seriøse med dette, i og med at dette er noe de har gjort før. Ikke i Norge, men i Amerika under bregravelser til de soldatene som har mistet livet under krigen med Irak. Stabsjefen for Oslo politidiskrikt, Johan Fredriksen sa til pressen at "-Hvis de gjennomfører det de truer med så kan jeg bekrefte at det er en av verdens mest dårligste ideer for øyeblikket", noe jeg er fult enig med. Hvis de faktisk kommer eller ikke, vet jeg ikke, men etter hva jeg har skjønt, så er de seriøse med det de har sagt, og sjangsen er stor for at de vil prøve å holde en demonstrasjon under bregravelsene. Antar tiden vil vise om de gjør det eller ikke. Men om de faktisk kommer, så tror jeg nok Norges befolkning vil i det minste holde en demonstrasjon mot WBC, iallfall det jeg håper på.  Og hvis ingen andre starter det, gjør JEG det.    

Vi blogges!

 

Q:  Hadde DU møtt opp på demonstrasjonen mot WBC?

 


WBC under en demonstrasjon i Amerika.


 

Kilder:

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7734694

http://www.godhatestheworld.com/norway/godswrath.html

 

 

 
 

5 kommentarer

AbdulP''''''

05.aug.2011 kl.16:59

lol, de heter feil ting de skulle het; We Are Noobs, hahahahahahah.

ANONYMous

05.aug.2011 kl.18:51

"God hates WBC" !!! Hvis de kommer til norge, skal jeg ta på meg Guy fawkes masken å sabotere den lille demonstrasjonen deres.

Anders er en djevel, og WBC er det også? fuck em!!

Jeg er imot WBC.

05.aug.2011 kl.19:26

Hvem hadde sagt nei til demonstrasjon mot WBC? Ikke jeg vertfall!! Hvordan kan folk virkelig tro noe som dette! Kjenner jeg blir irritert når jeg tenker på det jeg nett leste. Om det blir en eventuell demonstrasjon er jeg lett med! Hvem tror at Andreas Breivik ble sendt hit for å straffe Norge på grunn av homofili, jo, mennesker som mangler ett par hjerneceller og som er helt gal!!

Jeg leste i en nettavis at det var en gutt som ble sendt til en slags skole for å bli hetro. Han stod fram som 17 åring og foreldrene sendte han på denne "skolen" for å bli hetro med en gang. Helt vilt! Kan sende link når jeg finner den :-P

Cosmo King

05.aug.2011 kl.22:21

Nope, finner slikt alt for kjedelig

05.aug.2011 kl.23:01

Demonstrere mot en demonstrasjon? God hates haters, so just be ignorant.

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

20, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email eller på facebook! mittlivsomhomofil@hotmail.com www.facebook.com/mittlivsomh0m0fil www.facebook.com/fredrik.johannessen Vi blogges!


Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

hits