Kom ut av skapet når jeg var 11!

09.mar.2011 kl.16:17 i Blogg    12 kommentarer

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg idag også da, og prøve å fylle opp bloggen min med noe nå som den er så tom helt i starten!  Men iallfall, det jeg tenkte jeg skulle fortelle om idag, var litt av min livshistorie og hvordan det var å komme ut av skapet og litt sånt :)

Kan jo starte med å fortelle at jeg var jo ganske ung når jeg forstod at jeg var homofil. Var faktisk ikke eldre enn 10 år. Og dere lurer sikkert på hvordan jeg fant ut at jeg var homofil, som så mange har spurt meg om igjennom tiden. Så kan vel fortelle resten av Norge det også!  Satt å så på tv engang, men husker ikke hva, og i filmen eller serien eller hva det var, var det en gutt jeg husker jeg ble tiltrukket av.  Og når man er 10 år, og blir brått tiltrukket av en gutt på tven, så er jo det ganske nytt og skremmende.  Jeg viste jo ikke hva jeg skulle tro, og tenkte egentlig ikke noe særlig mer om det.  For meg var jo dette egentlig helt naturlig. Hadde jo ikke egentlig tenkt så mye om hva det vil si å være heterofil eller homofil og sånt. Men var vel ikke lenge etter at jeg da faktisk skjønte at jeg var homofil, ettersom alle andre gutta snakka om jenter, mens eneste jeg greide å tenke på var gutter. Året etter, når jeg da var 11, fortalte jeg det til familie og venner!  Husker faktisk ikke hvordan jeg gjorde det, eller noe sånt, men er en spesiel ting jeg husker derimot. Dere skjønner, jeg har 3 søstre, og når jeg da fortalte dem det, tror jeg det var ho eldste, som da heter Christina, som svarte fort tilbake: "å så kult! da kan vi jo shoppe og se på gutter sammen!"

Så med andre ord, så har jo familien min støttet med helt siden jeg kom ut av skapet!  Noe som har betydd veldig mye for meg, og jeg føler meg veldig heldig som har en så forståelsesfull familie! :)

Men, dessverre, så var det ikke alle som følte det på lik måte som familien min gjorde. Dere kan jo selv prøve å tenke dere hva gutter på 11-12 års alderen tenker om homofile, og hva som skjer hvis noen kommer ut i den alderen.  Så med andre ord, så ble det en del mobbing.  Hver dag, så og si. Kunne ikke gjøre noe uten at jeg skulle møte på noen som absolutt skulle ha noe imot meg og min legning. Uansett hvor jeg gikk var det alltid noen som skulle skrike "jævla bøg", "soper" og diverse andre ufine gloser. Så man kan jo si jeg ble dritt lei av det.  Og når jeg startet på ungdomsskolen ble det bare verre, dessverre. Når gutter begynner å bli litt eldre og sterkere, skal de jo så klart tøffe seg for alle andre, så ord ble fort til fysisk kontakt, dytting og til tider slåing. Jeg ble fort kjent i Askim blant folk på min alder fordi jeg var homofil, og var jo så klart en del av de som absolutt skulle gjøre livet mitt surt for meg.  Og dette fører meg så til en ting jeg gjorde, som jeg angrer sykt på selv den dag idag.  Jeg ble så dritt lei å bli mobba og slått, at jeg simpeltent gikk inn i skapet igjen. Og jeg vet hva dere tenker, så la meg forklare hva jeg mener.  Jeg fortalte alle at jeg var blitt heterofil igjen, og fikk meg ei kjæreste sånn at folk skulle faktisk tro på det. Så med andre ord, jeg løy for alle, og jeg løy for meg selv. Jeg benektet hvem jeg var og er, og det angrer jeg fortsatt på at jeg gjorde.  Men, here's the funny part.   Det funka faktisk..  Ble mindre mobba og mindre banka, så akkurat der og da, var jeg ganske fornøyd med det.   Men etter et år eller to, begynte jeg å andre skikkelig.  Så tenkte for meg selv at jeg skulle komme ut av skapet igjen bare jeg var ferdig på videregående skole, fordi da slapp jeg å møte på alle rasshøla hver dag. Så når jeg endelig da slutta på videregående, tok det ikke lang tid før jeg kom ut av skapet.  Og jeg la da faktisk fort merke til en ting. Folk hadde faktisk blitt mer modne!  Selv til den dag idag, har jeg så og si ikke blitt mobba!  Er jo så klart innimellom jeg møter på en tulling som absolutt skal kommentere det, men det er faktisk veldig sjeldent!  Så jeg smiler og er glad, og ganske fornøyd med hvem jeg er den dag idag! :)

Så det var vel egentlig litt om meg og hvordan jeg kom ut og konsekvenser av det og sånt, så har vel egentlig ikke så mye mer å skrive om !

Eller jo, en siste ting.  Jeg vil bare gi en liten hilsen til familien min og de gode vennene jeg har som alltid har støttet meg :)  Uten dere hadde jeg nok ikke vært her idag! :)

 

Men det var alt for denne gang!

Vi Blogges!

12 kommentarer

Markus

09.mar.2011 kl.16:56

Hei!

Skikkelig fin blogg du har laget! Stå på:D

-Markus

Mitt liv som homofil

09.mar.2011 kl.17:02

Markus:tusen takk :D

<3CecilieBrasetvik

09.mar.2011 kl.18:32

Det fint at du viser hvem du selv er, det og være homofil er ingenting galt. Folk kan tro hvafaen de vil om deg, men du er deg selv. Og du har rett til og leve ditt eget liv, drit i dem som mobber / disser deg. Og keep rocking, tøft av deg <3

agnetefoto

09.mar.2011 kl.19:16

Bra skrevet, og bra du klarte å stå frem og vise hvem du var (er) :-)) bra jobba :-D

Amir-Alexander

09.mar.2011 kl.23:19

Veldig fin blogg Fredrik ;-)

Mitt liv som homofil

10.mar.2011 kl.00:27

Amir: Tusen takk :)

guriinappuru

10.mar.2011 kl.16:03

Syns du har er tøff jeg! =P Jg digger homser :D <3

Jare

10.mar.2011 kl.22:58

UTROLIG BRA SKREVET!

Jeg er helt enig i det du skriver, noen ganger er det vanskelig å komme ut av skapet når man er så ung, og det er bra at familien tok det fint. Og det er ingenting galt å være homofil, det kommer vi til å merke i fremtida... :)

Mitt liv som homofil

10.mar.2011 kl.23:19

Jare: Tusen takk skal du ha :)

Ejay

11.mar.2011 kl.01:28

Likte den siste hilsenen der =) *Rørt* Glad i deg for den du er<3 Alltid vært stolt, og skjønner godt hvorfor du måtte gå inn i skapet igjen. Mobbing stadig vekk er ett rent helvete :S Men var fint du kom ut igjen, var liksom ikke helt den samme da du måtte late som ;D

homofil

14.mar.2011 kl.23:21

det er helt utrolig hvor barnslige folk kan være... men en ting er sikkert gutter på ungdomsskolen er like umodene den dag i dag... jeg går på ungdomsskolen, jeg hører hver neneste dag hvor mye guttene har i mot homofile. tragiskt egentlig... stå på . .. skulle virkelig ønske at jeg hadde hatt det motet du har/hadde : )

bra blogg: )

edvard

30.mar.2011 kl.15:42

Yo..................................................................................................................

æ bare stakk innom i går å så fant æ ut at den hær bloggen e bæst!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

<33333333333333

Skriv en ny kommentar

Mitt liv som homofil

20, Askim

Homofil gutt ifra Indre Østfold som ikke har stort annet å gjøre på fritiden, så derfor tyr man til blogging! Noe dere lurer på eller noe, kan jeg kontaktes på email! Fredrik_johannessen@live.no Vi blogges!

hits